Besøg Snogebæk - det hyggelige fiskerleje på Sydøstkysten

Snogebæk er en lille bornholmsk perle - oplev hyggelig havnestemning, gode shoppingmuligheder og lækker mad på gode spisesteder.

Få mere inspiration til dit ophold i Snogebæk her

Allerede i middelalderen var Snogebæk beboet og var kendt for fiskeri. I dag tæller Snogebæk omtrent 700 indbyggere. Hele stedet emmer af hyggelig atmosfære og har gode fiskeforhold langs kysten.

Snogebæk er også kendt for sit moderne røgeri, sine hyggelige spisesteder og Kræmmermarkedet. I den lille by har – foruden supermarked – et stort udvalg af sommerbutikker og overnatningsmuligheder. Naturen omkring Snogebæk lokker blandt andet med de fineste sandstrande.

Seværdigheder og attraktioner i og nær Snogebæk

Gå over træbroen og besøg den idylliske øhavn Snogebæk havn. Se også den historiske redningsbåd RB 93 Snogebæk bag det gamle røgeri.

Nær Snogebæk finder du seværdigheder som Skt. Povls kirke eller det mystiske Rispebjerg med resterne af en ringborg. Er du til lystfiskeri, så finder du gode fiskeområder langs kysten.

Få flere tips til seværdigheder i og nær Snogebæk lidt længere nede.

Spisesteder i og nær Snogebæk

Besøg det legendariske Sørens Værtshus i Snogebæk med Live-musik. Tag på iscafé, røgeri, restaurant eller bar. Nogle spisesteder i Snogebæk har endda åbent hele året.

Nær Snogebæk ligger flere hyggelige restauranter, iskiosker og caféer – blandt andet i Dueodde, Balka eller Østre Sømark.

Det bør du se: Seværdigheder i og nær Snogebæk
Sulten eller tørstig? Besøg disse spisesteder i og nær Snogebæk

Shoppingmuligheder i og nær Snogebæk

Både i Snogebæk og Pedersker kan du handle dagligvarer og friskt brød. Gå på jagt efter lige det du godt kunne tænke dig i de mange butikker eller kunsthåndværks-gallerier (glas, keramik og billedkunst) i og nær Snogebæk.

Få en oversigt over shoppingmulighederne lidt længere nede.

Sov trygt: Her er overnatningsmuligheder i og nær Snogebæk

Snogebæk og hele Sydøstbornholm er et perfekt sted til overnatning. Vælg mellem hotelværelse, pensionater, Bed & Breakfast eller flere campingpladser.

Langs kysten ligger mange hyggelige sommerhuse – ofte med direkte adgang til Bornholms bedste sandstrande i Snogebæk, Balka, Dueodde eller Østre Sømarken. Få en oversigt over overnatningsmulighederne her:

Her er dine shoppingmuligheder i og nær Snogebæk
Find en hyggelig overnatningsmulighed i og nær Snogebæk her

Events i og nær Snogebæk: Brofest har erstattet Havnefest

Er du til skattejagt? Så besøg Bornholms største kræmmermarked i Snogebæk. Det afholdes hver lørdag sommeren igennem. Og hvem ved – måske finder du en lille værdifuld ting?

Deltag også i den årlige Snogebæk Brofest: Dyst med de andre i kaproning, pudekamp og vandcykling og nyd live musik, god mad og masser af hyggeligt samvær.

Her får du en oversigt over events og begivenheder i Snogebæk

Har du brug for mere praktisk information?

Vil du vide mere om, hvad der sker i og nær Snogebæk? Har du brug for kort eller brochurer om Snogebæk og Bornholm? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, følg med på vores Facebook-side, download vores app eller kontakt Bornholms Turistinformation for at få mere nyttig information til planlægning af din næste ferie.
Få hjælp: Kontakt Bornholms Turistinformation
Få inspiration til events og begivenheder i Snogebæk og på Bornholm her
Download vores app og få inspiration til din næste ferie
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00