Oplev Snogebæk

Snogebæk er en lille bornholmsk perle. Nyd den afslappede maritime stemning, gå på opdagelse i havnebyens små hyggelige butikker og få sand imellem tæerne på en af Bornholms bedste sandstrande.

Læs mere om Snogebæk her

Oplev Snogebæk: Afslappet atmosfære, hvide strande og hyggelig shopping

Det lille fiskerleje Snogebæk er et yndet udflugtsmål for både bornholmere og øens gæster, som drages af havnebyens atmosfære, mange hyggelige spisesteder, små finurlige butikker og skønne Balka Strand.

Det er også i Snogebæk at Kjærstrup Chokolade, helt tilbage i 1999, startede med at produceret håndlavede chokolader og flødeboller, som de første på Bornholm. Et chokoladeeventyr som i dag er vokset sig stort, og som har stor fokus på bæredygtighed og har et brændende ønske om, at kunne udnytte hele kakaofrugten i deres produkter.

Rigtig mange forbinder også Snogebæk med det lokale Sørens Værtshus, som byder på live-musik og hygge fra maj til september.

 

Udforsk Snogebæks naturskønne områder

For lystfiskere byder kyststrækningen syd for Snogebæk på ideelle forhold til kystfiskeri. Broens Odde, Bornholms sydøstligste punkt, er kendt for sit rev, der skaber fremragende betingelser for fangst af havørreder. Her kan både erfarne og nybegyndere prøve lykken og måske fange dagens aftensmad, mens de nyder den friske havbrise og det åbne hav.

Ikke langt fra Snogebæk, lidt inde i landet, finder du mosen Hundsemyre, som er et af Bornholms mest fuglerige områder. Dette beskyttede område, som er hjem for et bredt udvalg af fuglearter og rigt planteliv, er et ideelt sted for fuglekiggeri, især under trækperioderne. Bemærk, mosen er lukket for besøgende fra 15. marts til 15. juli for at beskytte de ynglende fugle.

Oplev den storslåede natur ved Rispebjerg, hvor det unikke landskab og arkæologiske fund fra jernalderen giver et fascinerende indblik i øens forhistorie. Området er ideelt til vandreture og byder på enestående udsigter over Bornholm.

Det bør du se: Seværdigheder i og nær Snogebæk
Få lidt af Snogebæk med hjem - her kan du shoppe
Læs mere om kystfiskeri på Bornholm
Balka strand byder på alt fra solbadning i klitterne til windsurfing

Snogebæk: Noget for enhver smag

Snogebæk er ikke blot en fryd for øjet, men også en fest for smagsløgene. Byen byder på et bredt udvalg af spisesteder, iskiosker og caféer, hvor du kan nyde alt fra friskfanget fisk på det lokale røgeri til hjemmelavet is – der kan nydes mens du slentrer langs stranden eller på gangbroen ved havnen.

Uanset om du søger et hurtigt snack eller en dejlig middag, finder du det i Snogebæk.

 

Besøg disse spisesteder i og nær Snogebæk
Nyd en smuk vandretur: Kyststien – Snogebæk til Boderne

 Ferie i Snogebæk – tips til gode overnatningssteder

Der er mange skønne overnatningsmuligheder i og nær Snogebæk. Området byder på alt fra lækre ferielejligheder og hoteller tæt på stranden til hyggelige sommerhuse, Bed and Breakfast og en campingplads med direkte afgang til Dueodde strand.

 Du finder en oversigt over overnatningsmuligheder her:

Har du brug for mere praktisk information?

Vil du vide mere om, hvad der sker i og nær Snogebæk? Har du brug for kort eller brochurer om Snogebæk og Bornholm? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, følg med på vores Facebook-side, download vores app eller kontakt Bornholms Turistinformation for at få mere nyttig information til planlægning af din næste ferie.
Kontakt Bornholms Turistinformation
Få inspiration til events og begivenheder i Snogebæk og på Bornholm her
Download vores app og få inspiration til din næste ferie
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00