Artikel

Parkering i Gudhjem

Gudhjem er en populær by især i sommerperioden. Derfor bør du ikke køre forgæves ned på havnen, men med fordel parkere din bil på en af byens parkeringspladser og gå.

Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, og derfor er vejen ned til havnen ret stejl. Mange af byens gæster prøver derfor, at køre ned til havnen og finde parkeringsplads der. I bymidten finder du et begrænset antal betalingsparkeringspladser på havnen. Det kan derfor være svært at finde en plads til bilen og du må derfor køre forgæves og returnere, hvilket kan skabe trafikknuder og forstyrre de gående besøgende.

For at give dig selv og andre et godt ferieminde i Gudhjem, så anbefales det at parkere bilen ovenfor byen hvor du finder flere gratis parkeringspladser.

Undgå at køre ned til havnen i maj-september

Besøger du Gudhjem i perioden maj-september anbefales det, at du parkerer bilen på en parkeringspladserne ovenfor byen og nyder Gudhjem by mens du så kan slentre de små 500 meter ned til havnen.

Der er anlagt parkeringspladser netop til Gudhjems gæster, som kan rumme 300 biler. Der er fra alle parkeringspladser opsat skilte der guider gæsterne ned gennem byen og samtidigt fortæller om byens historie og udvikling på en yderst interessant måde. Ved at gå ned gennem Gudhjem vil man opleve den travle hovedgade og de smukke små stier på bedste vis,
og dermed få en endnu mere mindeværdig oplevelse med hjem.

Her finder du parkeringspladserne

Du kan finde en parkeringsplads ved benzintanken på Helligdomsvej (se på Google Maps), som ligger lige overfor Brøddegade. Du kan også finde en stor parkeringsplads ved Melstedvej nær Gudhjem Kirke og Gudhjem Søpark (Se på Google Maps). Begge parkeringspladser er markeret med gult på kortet herunder.

Opfordring til vognmænd og turistbusser

Vi opfordrer på det kraftigste til, at du ikke kører gennem Gudhjem i bus, medmindre det er strengt nødvendigt. Vi anbefaler i steder du benytter en af parkeringspladserne ovenfor byen.

Ved at gå ned gennem Gudhjem, vil jeres gæster opleve den smukke hovedgade på bedste vis, og dermed få en endnu mere mindeværdig oplevelse med hjem.
Gåturen, fra bussernes afsætningssted ved tankstationen ovenfor byen og ned til havnen, er præcis 500 meter og tilbagelægges ofte hurtigere gående end i bil eller bus.

Er jeres gæster oppe i årene, eller på anden måde fysisk begrænset, og skønner I, at de vil have svært ved at gå de 500 meter op ad bakken, så er det muligt at opsamle jeres gæster i buslommen lige overfor Gudhjem Vandrerhjem på et aftalt tidspunkt.

Oplev Gudhjem

Gudhjem er fuld af spændende oplevelser. Her er fire forslag til dig:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00