Artikel

Oplev Bornholms Julemarked på en forlænget weekend

Besøg klippeøen i november-december og oplev Bornholms Julemarked på en forlænget weekend - med masser af bornholmsk julehygge og afslapning.

For nogle er november og december den travleste tid på året – der skal julebages med børnene, der skal handles gaver til de kære. Huset eller lejligheden skal pyntes op og meget mere. Men kun få timers rejsetid fra storbyen, byder vinterøen Bornholm og Bornholms Julemarked på en hel anderledes afslappet julestemning – uden stress og jag. Det perfekte sted til lige at glemme hverdagen for en stund og nyde øens juleatmosfære i jeres eget tempo.

Oplev rå vinternatur og bornholmsk hygge

Tag færgen eller flyv til en forlænget weekend til Bornholm, hvor I oplever øens rå vinternatur med høje bølger mod klipperne eller får vind i håret på en lang spadseretur på de nærmest mennesketomme sandstrande. Bagefter er det hjem til overnatningsstedet, hvor I slapper af og nyder stedets hyggelige og behagelige varme og trygge atmosfære. Skru endnu mere op for julehyggen og besøg Bornholms Julemarked i Nexø på Østbornholm.

 

Ren julestemning på Bornholms Julemarked fra 27. november til 20. december 2020

I november og december forvandles den gamle fiskerby Nexø til en sand juleby og inviterer folk fra nær og fjern til Bornholms Julemarked. Hele den indre bydel med dens hyggelige, små butikker og et helt havneområde med små, pyntede træboder dufter og emmer af jul. I kan besøge Bornholms Julemarked fredag til søndag i alle fire adventsweekender:

  • 27.-29. november 2020
  • 4.-6. december 2020
  • 11.-13. december 2020
  • 18.-20. december 2020

Julemarkedet er åbent fredage kl. 12-20, lørdage kl. 10-20 og søndage kl. 10-16. Fredag d. 27. november åbnes julemarkedet med et stort åbningsarrangement, hvor markedet først åbner kl.16, men fortsætter helt frem til kl. 22 om aftenen. Entréen til julemarkedet er gratis.

Oplev bornholmsk kunsthåndværk og håndlavede lyskæder i nordisk stil

På Bornholms Julemarked kan I sludre med bornholmske kunsthåndværkere, der sælger deres håndlavede varer i de små træboder. Smag, duft og køb de lækre fødevarer, der produceres på Bornholm. Se også de flotte håndlavede lyskæder, der er designet af den bornholmske glaskunstner Pernille Bülow og som er holdt i den lyse og lette nordiske stil.

Få allerede nu mere inspiration om Bornholms Julemarked på Instagram og Facebook. Her får I datoerne på Facebook som events, hvis I vil invitere vennerne med.

Køb jeres julegaver på en hyggelig forlænget weekend på Bornholm

Bornholms Julemarked er det perfekte sted til at finde julegaver til de kære. Der er god plads mellem boderne, så I står med god afstand til hinanden. Rejs til Bornholm med de billige færgebilletter fra Bornholmslinjen eller flyv hertil med DAT og find et hyggeligt overnatningssted – så bliver jeres forlængede juleweekend på vinterøen Bornholm til en uforglemmelig oplevelse.

 

Tema:
Her er 10 tips til gode vinteroplevelser på Bornholm
Tema:
Kom til vinterøen Bornholm og få uforglemmelige oplevelser
Tema:
Jul på Bornholm
Tema:
10 sjove vinteraktiviteter på Bornholm for børn og hele familien
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00