Artikel

Kom i rigtig julestemning på Bornholms Julemarked

Besøg klippeøen i adventsweekenderne og oplev Bornholms Julemarked - med masser af bornholmsk julehygge og afslapning.

For nogle er november og december den travleste tid på året – der skal julebages med børnene, der skal handles gaver til de kære. Huset eller lejligheden skal pyntes op og meget mere. Men kun få timers rejsetid fra storbyen, byder vinterøen Bornholm og Bornholms Julemarked på en hel anderledes afslappet julestemning – uden stress og jag. Det perfekte sted til lige at glemme hverdagen for en stund og nyde øens juleatmosfære i jeres eget tempo.

 

Bornholms Julemarked åbner d. 26. november

Kom og se Julemanden og hans underjordiske nisser åbne Bornholms Julemarked på Nexø Havn d. 26. november. De ankommer med hestevogn kl.15.55 og herefter åbner Bornholms Julemarked 2021 officielt kl.16.

 

Oplev rå vinternatur og bornholmsk hygge

Tag færgen eller flyv til en forlænget weekend til Bornholm, hvor I oplever øens rå vinternatur med høje bølger mod klipperne eller får vind i håret på en lang spadseretur på de nærmest mennesketomme sandstrande. Bagefter er det hjem til overnatningsstedet, hvor I slapper af og nyder stedets hyggelige og behagelige varme og trygge atmosfære. Skru endnu mere op for julehyggen og besøg Bornholms Julemarked i Nexø på Østbornholm.

 

 

Ren julestemning på Bornholms Julemarked fra 26. november til 19. december 2021

I november og december forvandles den gamle fiskerby Nexø til en sand juleby og inviterer folk fra nær og fjern til Bornholms Julemarked. Hele den indre bydel med dens hyggelige, små butikker og et helt havneområde med små, pyntede træboder dufter og emmer af jul. I kan besøge Bornholms Julemarked fredag til søndag i alle fire adventsweekender:

Weekend 1:

 • fredag, den 26. november kl. 16.00 – 22.00 (åbningsfest)
 • lørdag, den 27. november kl. 10.00 – 20.00
 • søndag, den 28. november kl. 10.00 – 16.00

Weekend 2:

 • fredag, den 3. december kl. 16.00 – 20.00
 • lørdag, den 4. december kl. 10.00 – 20.00
 • søndag, den 5. december kl. 10.00 – 16.00

Weekend 3:

 • fredag, den 10. december kl. 16.00 – 20.00
 • lørdag, den 11. december kl. 10.00 – 20.00
 • søndag, den 12. december kl. 10.00 – 16.00

Weekend 4:

 • fredag, den 17. december kl. 16.00 – 20.00
 • lørdag, den 18. december kl. 10.00 – 20.00
 • søndag, den 19. december kl. 10.00 – 16.00

 

 

Oplev bornholmsk kunsthåndværk og håndlavede lyskæder i nordisk stil

På Bornholms Julemarked kan I sludre med bornholmske kunsthåndværkere, der sælger deres håndlavede varer i de små træboder. Smag, duft og køb de lækre fødevarer, der produceres på Bornholm. Se også de flotte håndlavede lyskæder, der er designet af den bornholmske glaskunstner Pernille Bülow og som er holdt i den lyse og lette nordiske stil.

Få allerede nu mere inspiration om Bornholms Julemarked på Instagram og Facebook og på julemarkedets egen hjemmeside.

 

Info om Coronapas på Bornholms Julemarked

Bornholms Julemarked er et udendørs marked, der strækker sig over et mere end 6.000 kvm stort areal på Nexø Havn. Og selvom vi forventer mange gæster, kommer der ikke til at opholde sig mere end 2000 personer på området på én gang. Derfor er vi ikke underlagt at skulle tjekke Coronapas, men vi opfordrer alle vores gæster til at have et gyldigt Coronapas og vise hensyn ved at holde afstand, blive hjemme ved symptomer og spritte af løbende. Der vil være spritstandere i alle boder og der er god plads til at holde afstand mellem boderne og ved spisepladserne. Vi håber, at vi får et skønt udendørs julemarked, hvor alle føler sig trygge og oplever en dejlig julestemning.

 

Køb jeres julegaver på en hyggelig forlænget weekend på Bornholm

Bornholms Julemarked er det perfekte sted til at finde julegaver til de kære. Der er god plads mellem boderne, så I står med god afstand til hinanden. Rejs til Bornholm med de billige færgebilletter fra Bornholmslinjen eller flyv hertil med DAT og find et hyggeligt overnatningssted – så bliver jeres forlængede juleweekend på vinterøen Bornholm til en uforglemmelig oplevelse.

 

Tema
Her er 10 tips til gode vinteroplevelser på Bornholm
Tema
Kom til vinterøen Bornholm og få uforglemmelige oplevelser
Tema
Jul på Bornholm
Tema
10 sjove vinteraktiviteter på Bornholm for børn og hele familien
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00