Blykobbe Plantage

Fra udkanten af Rønne og til Sorthat-Muleby spreder Blykobbe Plantage sig langs kysten. Her kan du nyde en skovtur med havudsigt, tage på hotel midt i skoven eller overnatte i et shelter.

Sandflugtsskoven

Blykobbe Plantage (også kaldet Nordskoven eller Sandflugtsskoven) blev anlagt i 1819, for at beskytte nærliggende gårde mod sandflugt. I dag fungerer skoven som et rekreativt område, hvor indbyggere i Rønne og turister kan nyde den skønne natur. Her er muligheder for overnatning på både camping og hotel eller i shelter.

Strande

På kyststrækningen langs Blykobbe Plantage, og i øvrigt det meste af vejen mellem Rønne og Hasle, strækker nogle af øens smukke hvide badestrande sig. Der er mulighed for at parkere flere steder, og herfra gå det sidste stykke ud til kysten.

 

Overnat i skoven

I Blykobbe plantage må man telte frit i det område, der ligger nord for Sandegårdsvej, men hold dig til → reglerne om fri teltning, som du kan finde på Naturstyrelsens hjemmeside.

Læs mere om overnatning i det fri på Bornholm

Se også → hjemmesiden udinaturen.dk, hvor du kan finde et kort over store og små, primitive lejrpladser i naturen (klik på “fri teltningsområde”, “stor lejrplads” og “lille lejrplads”).

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Tlf.

E-mail

Web

Haslevej

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00