Artikel

Blærede specialbarer

De bornholmske barer åbenbarer gennemtænkte og oplevelsesværdige rum fyldt med unikke bornholmske designpræg. Udvalget af drikkevarer er kvalitetsbevidst og udsøgt for at fornøje og forkæle øens mange gæster.

 Tilrettet med tekst af Camille Blomst
Fotos af Semko Balcerski 

Besøg en af disse specialbarer

Klik på billedet for mere information

1

Râzapâz, Rønne - Man skal ikke nøjes, man skal nyde

Patrick Hults nyåbnede kvalitetsbevidste og kreative café og spisested Râzapâz (vildbasse på bornholmsk) emmer af hjemlig stemning. Han sætter sig på en skammel, før man bestiller og hører, hvad man har lyst til at spise og drikke.

2

Mikkeller, Årsdale - Ølskum og havskum

Sidste år åbnede succesbryggeriet Mikkeller en gennemdesignet ølbar på havnen i det tidligere ishus, i Årsdale. Her serveres frisktappet, skummende fadøl fra blanke fadølshaner med udsigt over den mørkeblå Østersø. Der er servering inde og ude, og på menuen er der saftige kvalitetsburgere og sprøde fish 'n' chips.

3

Underbar, Sandvig - Dragende hotel med malerisk udsigt

I den charmerende badeby Sandvig ligger nordlandets æstetisk indrettede restaurant og bar med panoramaudsigt over Østersøen. Det ærlige nordiske køkken serverer smukke tallerkner med veltilberedt, mættende mad af lokale råvarer.

4

Bay Frost, Listed - Drinks på havnen

Det gode liv på Listed havn. Siden 2012 har det været muligt at nyde fantastisk kaffe, et kæmpe udvalg Gin & Tonic, vin, øl, snacks og kage på BAY FROST på Listed havn. Som noget nyt byder vi fra 2020 hummeren velkommen tilbage i Listed! Vi serverer Lobster Rolls af friskkogt hummer med hjemmerørt mayonnaise i brioche! Derudover er der lettere retter som fransk charcuterie og comté… Nyd et glas på den fredfyldte lille havn, langt væk fra turistmængderne i de andre byer.

5

Penyllan, Tejn - En verden af øl

Lokale råvarerm vildgær, tøndelagring og tid bliver til skummende mirakler. Penyllan er anerkendt for at være blandt det ypperste inden for sin stilart. Øllet har været fire år undervejs og kan smages når bryggeriet har åbent om sommeren, hvor der også serveres vin, drinks, kaffe og snacks.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00