Artikel

Berlingske – Bornholm: ø-feriens topmodel

En journalist fra Berlingske har besøgt Bornholm. Det er der kommet en skøn artikel ud af (find den nederst på siden). Vi lister her de steder der er blevet besøgt.

Bornholm er meget mere end Folkemøde, Krølle-Bølle is og røgede sild. Østersøens perle kan nemlig ikke kvæles i sine egne klichéer eller opskruede forventninger til vind og vejr, for feriedestinationen kan fortsat charmere børnefamilier, den ferierende gastronom og den kræsne luksusshopper.”

– Berlingske

 

 

Her kan du se nogle af de steder Berlingske besøgte på turen til Bornholm

1

Bay Frost

Besøg Bay Frost i Listed. Her serveres lækker special kaffe og hjemmelavet kage. Du kan også nyde en drink i aften solen. Lige ved siden af ligger guldsmed Sebastian Frost' butik hvor du finder smukke ure og smykker.

2

Brændesgårdshaven

Besøg den hyggelige og familievenlige forlystelsespark Brændesgårdshaven på Bornholm. Haven er helt særlig og autentisk, et hit for både børn og voksne.

3

Ekkodalshuset & Cafe Genlyd

Nyd en smuk gåtur i Ekkodalen og tag efterfølgende et smut ind for at prøve den danmarks berømte tartelet hos Ekkodalshuset. Hvem ved? Måske kan du klare to?

4

Nylars rundkirke

Nylars Rundkirke vidner endnu mere end de andre kirker på Bornholm om en fortid som forsvarsværk – og betragtes som den bedst bevarede kirke. Nylars Rundkirke menes at være opført i år 1160.

5

Sandvig IS Kalas

Sandvig IS Kalas og cafeen Kalas-Kalas ligger midt i klipperne ved Sandvig Havn. Her produceres dagligt is på bornholmsk økologisk mælk og med frugter fra øens haver.

6

Stammershalle Badehotel

Berlingskes journalist overnattede på Stammershalle Badehotel. Badehotellet blev bygget i 1911 på klippegrund langs en af Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem.

Berlingske - Bornholm: ø-feriens topmodel

“…Hvis 1001 nat skulle udspilles på Bornholm, så ville Sebastian Frosts smukke flagskibsbutik, der har udsigt over Listed Havn, være Ali Babas hule…”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00