Artikel

Overnatning til Folkemødet

Folkemødet på Bornholm finder sted i dagene d. 13. juni - 15. juni 2024

Folkemødet på Bornholm tiltrækker hvert år tusindvis af spændte gæster til Bornholm. Har du planer om at skulle afsted, så er det en god idé at bestil din overnatning til Folkemødet i god tid. Her kan du få tips til gode overnatningssteder på Bornholm.

Folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm er Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer med åbne debatter, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under helt uformelle former på Bornholm – “en politisk Roskilde Festival med mindre øl og mere snak”.

Læs mere om Folkemødet her.

Gode overnatningssteder på hele Bornholm

Bornholms størrelse gør, at du aldrig er langt væk fra Folkemødet i Allinge. Det er derfor muligt at bo over hele øen, selvom man komme til Bornholm for hovedsageligt at opleve Folkemødet.

Mange overnatningssteder har stadig plads til gæster, og der kører jævnligt busser til og fra festivalen. Du kan også leje både bil og cykel. Læs mere om transport under Folkemødet her.

Tips til gode overnatningssteder

Vi har prøvet at gøre det let for dig at finde gode overnatningssteder på Bornholm.

Foreningen Folkemødets overnatningstilbud

På Folkemødets egen hjemmeside, har de også samlet nogle overnatningssteder og blandet andet, er der en særlig pakke til unge, som gerne vil opleve stemningen og deltage i Folkemødet.

Se mere på her: folkemoedet.dk

Få hjælp og hent inspiration hos Bornholms Turistinformation

Hos Bornholms Turistinformation hjælper vi gerne med tips til oplevelser eller overnatningssteder. Du kan altid kontakte os på mail: info@bornholm.info

Hent også den officielle rejseguide app ‘Bornholm’. Appen er gratis til både Android og iOS og den giver dig alt det bedste fra Bornholm samlet på et sted.

IOS (iPhone): Download IOS app her

Android (Samsung, LG, Huawei m.v.): Download Android app her

Tema
Læs mere om Folkemødet
Tema
Forslag til en fridag under Folkemødet
Tema
Gå til folkemoedet.dk
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00