Artikel

4 lystfiskervideoer fra Bornholm

En af Danmarks største influencers - Rasmus Brohave og Danmarks lystfiskerguru nummer 1 Gordon P. Henriksen har besøgt Bornholm og produceret en serie på 4 lystfiskervideoer.

Bornholmerturen er navnet på en miniserie i fire afsnit med Gordon P. Henriksen og Rasmus Brohave. Rasmus Brohave er blandt Danmarks mest kendte YouTubere, og inden for de seneste år er han blevet fuldstændig bidt af lystfiskeri. Han har dog aldrig fisket på Bornholm, og det mente lystfiskereksperten Gordon P. Henriksen, at det var på tide at lave om på.

Fiskeeventyr i autocamper

Den nye miniserie Bornholmturen dækker deres fiskeeventyr på Bornholm, hvor de kører rundt og overnatter i en autocamper og oplever lidt af alt det øen har at byde på. Der er kælet for produktionen med masser af lækre dronebilleder af de bornholmske kyster, og der er en afsindig hyggelig stemning hele vejen igennem.

Der bliver fisket både havørred på kysten, laks i Østersøen og regnbuer i en Put & Take sø.  Lad det være sagt med det samme: de fire film bugner med fangster, fiskeslims highfives, ren lystfiskerlykke, madlavning og masser af hygge og fiskeeventyr i det dejlige bornholmske landskab.

 

 

”Det var en absolut fantastisk tur, og jeg kan for alvor forstå, hvorfor så mange lystfiskere er ellevilde med øen og rejser til Bornholm hvert år på fisketur”, fortæller Rasmus Brohave og fortsætter: ”Naturen danner de ultimative rammer for et sandt fiskeeventyr”.

 

Bornholmerturen med Gordon & Rasmus

 

Afsnit 1

 

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Mere om lystfiskeri på Bornholm

Bornholm er et sandt mekka for dig, som elsker at fiske!

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00