Artikel

Visitbornholm.com er ikke den officielle rejseguide til Bornholm

Nogle gange hersker der tvivl om, hvem der er øens officielle destinationsselskab og markedsføringsorganisation.

Mange virksomheder og privatpersoner yder en stor indsats for at gøre den danske rejsedestination Bornholm til en bæredygtig og populær ferieø. Men nogle gange kan der herske tvivl om, hvem der er øens officielle destinationsselskab og markedsføringsorganisation. Specielt, når det drejer sig om et muligt samarbejde.

Hos Destination Bornholm oplever vi løbende at få henvendelser fra virksomheder og influencers, som har fået indtryk af, at hjemmesiden visitbornholm.com (også visitbornholm.pl og bornholm.pl) måske er en af vores kanaler, og dermed er den officielle rejseguide for Bornholm. Den er dog ikke øens officielle selskab og rejseguide.

Destination Bornholm driver den officielle rejseguide for Bornholm

Destination Bornholm er et anpartsselskab med kontor i Rønne, der blev stiftet i 1992 med det formål at være øens officielle markedsføringsorganisation. Destination Bornholm ApS er en non-profit-organisation, der er støttet af det bornholmske erhverv og Bornholms Regionskommune (BRK).

I dag repræsenterer organisationen godt 600 bornholmske medlemmer, og vi arbejder sammen for at skabe en bæredygtig rejsedestination til glæde for både lokale bornholmere og øens gæster.

Destination Bornholm ejer og driver den officielle rejseguide til øen Bornholm på hjemmesiden bornholm.info og via app’en ’Bornholm’. Hjemmeside og app findes på dansk tysk og engelsk.

Hvorfor hedder I Destination Bornholm?

I Danmark skifter de officielle destinationsselskaber mellem titler med ”Destination” og ”Visit”. Vores virksomhedsnavn er ”Destination Bornholm” og ikke ”Visit Bornholm”, som vi alene benytter i udvalgte markedsføringssammenhænge.

Vi arbejder sammen med brancheforeningen Danske Destinationer og den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme om videreudviklingen af Bornholm som feriedestination.

Desuden har vi et tæt samarbejde med Danmarks turismemarkedsføringsorganisation VisitDenmark, hvor vi sammen markedsfører øen Bornholm uden for Danmarks grænser.

Er du blevet kontaktet af visitbornholm.com?

Hos Destination Bornholm oplever vi, at virksomheder, presse og influencere, er blevet kontaktet af personer bag visitbornholm.com om et muligt samarbejde.

Herefter kontakter virksomhederne os for at høre, om visitbornholm.com er en del af Destination Bornholm og om det er en af Bornholms officielle rejseportaler – Det er det ikke. Destination Bornholms officielle hjemmeside findes på www.bornholm.info.

Hos Destination Bornholm vil vi ikke tage stilling til, om du skal samarbejde med visitbornholm.com/.pl, men det er altid værd at overveje, hvad man får ud af et samarbejde og derfor spørge ind til vigtige informationer som eksempelvis sidevisninger, målgruppe, distribution og lignende.

Til orientering er virksomheden bag visitbornholm.com ikke medlem af Destination Bornholm ApS.

Sådan kan du samarbejde med Bornholms officielle destinations- og markedsføringsselskab

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Bornholms officielle destinationsselskab, Destination Bornholm ApS i Rønne, så kontakt os endelig. Du kan finde kontaktoplysninger til vores medarbejdere her, eller læse mere om vores samarbejde med presse/influencers her.

Vil du gerne bidrage til den fælles udvikling af Bornholm, så kan du også blive medlem af Destination Bornholm ApS her.

Få officielle nyheder fra Bornholm

Vil du have inspiration til din næste ferie på Bornholm? Så følg Bornholms officielle rejseguide på de sociale medier. Dem finder du her:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00