Viking Atletik & Events

Viking Atletik er øens største idrætsforening. Vi står for en lang række af øens største Events inden for løb, cykling, triatlon og orienteringsløb.

Viking Atletik har over 1400 medlemmer og tilbyder både løb, cykling, orienteringsløb, triatlon og andre motionsformer. Du kan altid finde en måde at få motion hos os. Vi har også egne fitnesslokaler som alle vores medlemmer kan benytte sig af. Moderne maskiner af høj kvalitet og mulighed for bad. Desværre sælger vi ikke adgang til fitness på dags- eller ugebasis.

Vi står i spidsen for en række af øens allerstørste events. Etape Bornholm – løb en maraton over 5 dage. Höst Open i orienteringsløb – tre dages arrangement. Bornholm Rundt på Cykel – 103 km. motion med masser af depoter. Graniteman Triatlon i Rønnes udkant. Kom til de store endags motionsløb: Soft Ice Løbet, Almindingsløbet, Cross Island ½ maraton, Fredensborgløbet, Kvindeløbet, Mini Maraton for de mindste, Bisselineløbet (cykling), en række motionsløb i efterårsferien.

Vi er leveringsdygtige i motion i dagligdagen eller hvis du vil være en del af vores events.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Viking Atletik er en non profit virksomhed (idrætsforening), men med en professionel ledelse med 2 ansatte og derudover ca. 100 frivillige ledere og trænere.

Events

Deltag i vores events.

Se en samlet liste på viking-atletik.dk

Her byder vi på Løb, Triatlons, Orienteringsløb, Cykelløb

Vores flagskib er Etape Bornholm. Løb en marathon over 5 dage. Du får det bedste af Bornholm. 5 ruter forskellige steder på øen, hvor du møder skovene, bjergene, sandet og byerne. Distancer mellem 5,9 og 10 km. Det hele afsluttes på Rønne stadion, hvor du får både medalje, mad og underholdning.

Mere om Etape Bornholm

Social:

Praktisk info om Viking Atletik

Opening hours this week:

Monday

Open

Tuesday

Open

Wednesday

Open

Thursday

Open

Friday

Open

Saturday

Open

Sunday

Open

Tlf.

E-mail

Web

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00