Artikel

Skattejagt på Bornholm

På jagt efter hemmeligheder med Eskils testamente.

Tag med på skattejagt på Bornholm - En super sjov aktivitet for hele familien.

Et næsten glemt testamente og en skat, der bevogtes af Det Højeste Råd bliver nu afsløret for et lille antal særlig udvalgte personer. Du og din familie er blandt de udvalgte – og træder dermed lige ind i middelalderens verden, hvor Eskils testamente og 5.000 års glemt viden nu skal afsløres. Testamentets 24 dokumenter er blevet spredt ud over det ganske Bornholm. Men ved at løse en række opgaver bliver det nu muligt for jer, igen at samle testamentet i sin helhed. Når puslespillet er endeligt samlet, sidder I med nøglen til den glemte viden.

Med Skattejagten i hånden vil I blive ført rundt til mange dele af Bornholm. Der er så mange historisk interessante steder, vi gerne vil vise jer – så hvorfor ikke gøre det lidt spændende for hele familien, når I nu alligevel er her på øen. Det er, hvad vi har forsøgt at gøre med Skattejagt Bornholm.

Skattejagten henvender sig til hele familien
Skattejagt Bornholm byder på nemme opgaver for de mindste, – lidt sværere opgaver for de større, – og sidst, men ikke mindst er der de forsvundne kapitler af Eskils Testamente, hvis infiltrerede, og til tider komplicerede indhold, appellerer til de større familiemedlemmer. Du starter med at få udleveret en Skattejagt-rygsæk på Bornholms Middelaldercenter. Rygsækken indeholder en opgavebog samt en række “værktøjer” du får brug for undervejs. Og så går det øen rundt, – afsted til 24 spændende og udfordrende missioner.

Læs mere om Skattejagten her.

 

Familiebillet

Gælder for 4 personer over 3 år. Under 3 år gratis.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00