Artikel

Skagerak – Island Stories Bornholm

Skagerak har været på Bornholm for at undersøge sine nordiske rødder fra et nyt og spændende perspektiv. Det er der kommet et nyt magasin ud af – Skagerak Island Stories 2018.

Skagerak ( tidligere Trip Trap ) var på Bornholm i foråret 2017 for at skyde deres produktmagasin 2018. Magasinet, som de har valgt at kalde Skagerak Island Stories Bornholm. Magasinet er for nyligt kommet på gaden og er en stor kærlighedserklæring til Bornholm.

I magasinet beretter Skagerak om deres mange besøg med familier og lokale foretagender på øen, og viser deres kollektion frem fra et anderledes miljø.

Der berettes også om hvordan Bornholm måske har fundet løsningerne på nogle af verdens store udfordringer i dag så som stress og arbejdspres, klimaforandringer, global konkurrence og social ansvarlighed.

Læn dig til rette og lad Skagerak Island Stories Bornholm tage dig med til Sandvig Is Kalas, Den Danske Keramikfabrik, Toldhuset i Hammerhavn, Plantagen i Svaneke og føre dig ud på gastronomiske eventyr med fortolkninger af Bornholmske klassikere og særegne ingredienser.

Se kataloget i sin helhed i linket nedenfor.

 

Skagerak Island Stories Bornholm

“This year, we turn our attention to Bornholm – Denmark’s Baltic Gem. Located far from the rest of Denmark in the Baltic Sea, Bornholm’s unique geography and climate have given it nicknames such as ‘the sunshine island’ and ‘rocky island’.”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00