Artikel

Overnatningsmuligheder for lystfiskere

Der er rigtig mange forskellige muligheder for overnatning på Bornholm for lystfiskere uanset smag og budget – og størrelsen på den lystfiskerflok man er afsted sammen med.

Bornholm har mange og rummelige udlejningssommerhuse, som bruges flittigt henover sommermånederne. I løbet af vinterhalvåret, hvor havørredfiskeriet topper, er der dog ikke så stor rift om dem, og man kan derfor relativt enkelt og prisgunstigt finde sig et sommerhus i nærheden af nogle af øens bedste fiskepladser.

Mange af sommerhusene er ret store og luksuriøse og egner sig perfekt til større grupper. Det er drønlækkert at komme hjem til pool og sauna efter en dag i vaders – og i et større hus er det endda muligt at snuppe en gang bordtennis eller billard som underholdningsindslag om aftenen. De store sommerhuse er overraskende prisvenlige i de kolde måneder hvor badegæsterne har glemt alt om Bornholm – men hvor lystfiskere ved, at fiskeriet topper, og er man en god flok at dele økonomien ud på, er det ofte en god mulighed.

Du kan også overveje eksempelvis vandrerhjem, et bed & breakfast eller en af de mange campingpladser hvoraf flere også har små hyggelige hytter til udlejning. Generelt er bornholmerne gæstfrie og hjælper gerne med at sørge for steder,hvor man kan tørre sin vaders, en fryser hvis man har en fangst der skal gemmes, eller hvad man nu ellers måtte have behov for.

Er man til luksus og de smukkeste rammer kan man også overveje et af øens lækre hoteller.

Her finder du overnatning, som er ideel hvis du er på lystfiskerferie.
Stederne har fx rensefaciliteter med mere. Kontakt det enkelte sted for at høre hvad de kan tilbyde.

Se andre overnatningsmuligheder her:

–> Bed & Breakfast

–> Hoteller og pensionater

–> Feriehuse og ferielejligheder

–> Vandrerhjem

–> Campingpladser

–> Feriecentre

 

 

 

Tema
Trolling på Bornholm
Tema
Kystfiskeri på Bornholm
Tema
Lystfiskeri i søer på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00