Artikel

Husbåd i Nexø havn – hold ferie på vandet

Nyd ferien i luksuriøse rammer på en af de tre husbåde i Nexø Havn - og nyd at have let adgang til Nexøs byliv, østkystens unikke natur og områdets kulturelle tilbud. Hjemme på husbåden har I fred og ro til at nyde både havnestemning og havudsigt i jeres moderne, stilrene oase.

Af Louise Skøtt Gadeberg

Maritim stemning i Nexø Havn

I 1970-80’erne var der gang i fiskeriet på Bornholm, og havneområdet i Nexø var stedet at være. Det er det stadig – men i dag er havneområdet et roligt og rekreativt område med kort afstand til gourmet-restauranter, cafeer og shopping-muligheder.

De tre moderne husbåde ligger sikkert og ugenert fortøjet i den ydre del af havnebassinet, hvor I hverken skal frygte høj søgang eller nysgerrige blikke fra forbipasserende. En privat, luksuriøs oase, der ligger og vugger blidt – i passende afstand til Nexøs byliv.

På husbådene er der på den ene side fiskekutter-stemning og kig ind mod havne- og bymiljø, og på den anden side har I mulighed for et roligt kig ud mod horisonten, hvor en uendelig havudsigt bjergtager.

Med feriebase på en husbåd i Nexø kan I således både være i fred og nyde roen og udsigten – og samtidig har I let adgang til Nexøs byliv og østkystens øvrige herligheder. Foruden kort afstand til stranden i Balka, østkystens unikke natur og kulturelle oplevelser.

Derfor er en husbåd her perfekt som feriedestination for de bevidste gæster, der ønsker både og.

 

Luksuriøs oase med stilren indretning

Inden døre er husbådene lækkert og stilrent indrettet med moderne møblement og eksempler på nye generationer af bornholmske kunsthåndværkeres kunnen.

Hver husbåd rummer seks sengepladser, et åbent spisekøkken, badeværelse med brus, en hyggelig stue på første sal, samt tre terrasser – alle med sin egen særlige udsigt.

Her er alt, hvad I får brug for, når ferieboligen skal være en lækker oplevelse, der lever op til moderne menneskers behov: Trådløs højtaler, wi-fi, vaskemaskine og tørretumbler, fri parkering, praktisk tøjopbevaring, opvaskemaskine, gasgrill, lounge- og spisemøbler på terrasserne mm. Alt er nyt og af god kvalitet.

Alle rum i husbådene har kig til enten hav eller havn, og det gør stemningen på båden unik. For uanset hvor du bevæger dig hen, ændres udsigt, lys og stemning.

Her er mange muligheder for at være både sammen og hver for sig, da husbådene hver især rummer flere rum, niveauer, terrasser – alle med kig ud over hav og havn – og på terrasserne både overdækket og under åben himmel – dvs. de perfekte rammer for en fantastisk ferie.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00