FALK Bornholm

Syp er en særlig, bornholmsk specialitet.

Syp er en bornholmsk snaps, der er rørt op med honning. Og det er ikke en stærk, bitter snaps, som du kender den!

FALK Bornholms syp og snapse er håndlavet likør og kan nydes hele året rundt og passer bl.a. godt sammen med fisk, ost, pølse, kage og andet dessert. På hjemmesiden kan du også finde cocktail-opskrifter, hvor syppen og snapsen indgår.

FALK Bornholm står bag en variation af håndlavede, bornholmske syp og snapse. Alle syp og snapse fra FALK Bornholm er lavet med frugter, bær, nødder og krydderurter, som er plukket i den bornholmske natur – og hvad der ikke gror i naturen, dyrkes i egen have eller hentes hos bornholmske forhandlere.

Alt hos FALK Bornholm er lavet med hænderne. Syppen og snapsen er filtreret og tappet med håndkraft, og etiketterne er sat på med hænderne.

Honningen, der bruges i syppen, kommer fra bistader i Olsker. Og da det er ægte honning, som anvendes i syppen, kan der dannes bundfald i syppen. Flasken skal derfor rystes godt inden brug.

Vodkaen, der er basen for FALK Bornholms produkter, kommer fra WILD Distillery i Åkirkeby.

Det er Line Falk, der står FALK Bornholm, og det er Line selv, der sørger for, at produktionen følger årets gang, og som finder på de opskrifter, der danner sæsonens sortiment. Med sig har hun sin mand Tommi Falk, der også hjælper til med virksomheden og produktionen.

FALK Bornholm har tilladelser fra Fødevarestyrelsen, Bornholms Regionskommune og Naturstyrelsen til at sanke i den bornholmske natur, private skove, egen og andres private haver. På hver flaske kan du læse, hvor de forskellige ingredienser kommer fra på Bornholm.

Social:

Info

Åbningsperiode

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt

Tlf. 60 68 37 30

E-mail kontakt@falk-bornholm.dk

Web www.falk-bornholm.dk

Adresse

Stenbrudsvej 35

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00