DREJE - workshop, to timer

01. juli 2024 - 06. august 2024

Book tid til et par anderledes afslappende timer med ler mellem hænderne. I hejfabrik har vi også to-timers-workshops. Forskellen på den korte workshop og denne workshop på to timer er primært tiden. Man bliver ikke bedre til selve drejekunsten på så kort tid, men man får en bedre fornemmelse for, hvad leret gør mellem hænderne. Hvis du har lyst til en lidt længerevarende fordybelse med leret på drejeskiven, kan det være et to-timerskursus er noget for dig. Om man har prøvet det før er underordnet.

Ved hjælp af et par demo´er, instrueres du i fire eller flere enkle og mindre enkle greb. Undervejs får du hjælp/guidening af instruktøren, og dernæst er det op til dig at finde ind til roen sammen med leret på drejeskiven. I løbet af kursets 120 minutter, kan du sagtens nå at lave nogle små skåle, lysestager eller lignende, for nogle vil måske oveni købet være muligt at lave en lille kop.

Du kan tage ét af dine ubrændte værker med hjem – eller du kan vælge at tilkøbe brænding og glasering (80kr/stk). Så går der cirka fire uger før keramikken er klar til afhentning/forsendelse.

(Selvfølgelig gør vi vores for, at der ikke sker skader på værkerne, men der er alligevel en lille risiko for, at leret kan slå revner i brændingsprocessen, og hejfabrik påtager sig ikke ansvar for disse eventuelle skader på keramikken).

Det er nødvendigt at booke plads på drejekurset. Der er plads til 6 deltagere pr. hold. Ved særlige ønsker eller flere end 6 i en gruppe, kontakt venligst hejfabrik, se info på hjemmeside. Tryk på “book her”-knappen nedenfor for at se ledige tider. Husk at annullere bookingen, hvis du er forhindret. Se mere under handelsbetingelser på hejfabrik.dk

Hvornår:

15
jul.

10:00 - 12:00


18
jul.

10:00 - 12:00


19
jul.

10:00 - 12:00


22
jul.

10:00 - 12:00


Priser:

To timers drejekursus

450kr

Glasering og brænding pr. stk. keramik

80kr

Eventuel forsendelse

fra 80kr

Adresse:

Rabækkevej 1
3700 Rønne


Tags: Afslapning, Efterår, Keramik, Oplevelsescenter, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00