Strik Bornholm 2024 - Strikkefestival på Nordbornholm

19. september 2024 - 22. september 2024

Danmarks hyggeligste strikkefestival

Den 19. – 22. september forvandles idylliske Allinge på Bornholm til et paradis for strikke- og hækleglade i Bornholms Idræts- & Kulturcenter. Tag din bedste strikkepartner under armen, og dyk ned i fire dage med inspirerende workshops, indsigtsfulde strikkecaféer med foredrag og en messehal med alt, hvad hjertet kan begære af garn og tilbehør.

Bliv inspireret i den store messehal

Mød passionerede udstillere fra hele landet, der deler ud af viden og kreativitet. Find spændende nye materialer til dit næste kreative projekt. Messehallen på Strik Bornholm er et samlingspunkt for alle, der deler en passion for strik og hækling – et sted hvor du kan udveksle ideer, lære nye teknikker, og måske endda finde dit næste strikkeprojekt. Se herudover frem til lodtrækning, konkurrencer, modeopvisning – og naturligvis, masser af kreative stunder! Læs mere på www.strik-bornholm.dk

Mere end 30+ workshops
Vælg mellem mere end 30 forskellige workshops, som uanset dit nuværende niveau, tilbyder en personlig og hands-on oplevelse med dygtige undervisere fra hele landet. Er du klar til at udforske nye strikketeknikker, eller måske vil du fordybe dig i traditionelle mønstre? Med en workshop får du en unik mulighed for at lære, dele og udvikle dine færdigheder inden for strik- og hækling. Find det fulde workshopkatalog, og tilmeld dig de workshops, som virkelig får dine strikkepinde til at gløde.

Inspirerende foredrag og oplæg
Hør mere om hvordan kreative stunder kan forvandle dit liv med mindfulness, eller hvordan strik kan blive en markant og elegant del af din garderobe. Se frem til inspirerende oplæg af førende foredragsholdere til strikkecaféerne, som giver dig meget mere end bare hyggeligt strik og samvær. Udvid din horisont med nye perspektiver og viden, alt sammen med strik som det helt centrale tema. Tag med til Strikkecafé torsdag den 19/9 eller fredag den 20/9 klokken 19.00. Læs mere om Strikkecaféerne her.

Følg med i Strik Bornholm 2024 online:
FacebookInstagramWebsite

Strik Bornholm arrangeres af Group Bornholm ApS

messehal-til-strik-bornholm

Hvornår:

19
sep.

19:00 - 22:00


20
sep.

09:00 - 17:30


21
sep.

09:00 - 17:30


22
sep.

09:00 - 14:00


Priser:

Entré til Messehallen 1 dag

60,-

Entré til Messehallen alle dage

90,-

Tilmelding til workshops

450,-

Tilmelding til Strikkecafé

190,-

Adresse:

Bornholms Idræts- & Kulturcenter, Strandvejen 1
3770 Allinge
Tags: Allinge-Sandvig, Sensommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00