ORM

26. oktober 2024 - 26. oktober 2024

BILLETSALG START 5. feb. kl. 11

ORM åbner det næste kapitel på efterårsturné i 2024

I efteråret 2024 vender ORM tilbage til de danske landeveje for endnu engang at udforske og udfordre Danmarks unikke spillesteder med deres anmelderroste progressive black metal. Alle er inviterede til starten på denne nye æra i ORMs historie. 

ORMs popularitet i det danske metalmiljø kan ikke tages fejl af, og deres tidligere udgivelser, albummet ‘Ir’ fra 2019 og EP’en ’Mit Blod’ fra 2020, er blevet skamrost af anmeldere fra blandt andet Politiken, Information og GAFFA. Musikalsk bliver man blæst omkuld af ORMs omskiftelige og dragende univers, hvor mytiske fortællinger om menneske og natur går i symbiose med storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal.

Når ORM spiller live, får de danske fans mulighed for at opleve bandets tårnhøje ambitioner og uhørte grad af musikalsk kompromisløshed – hvilket de blandt andet demonstrerede på deres danmarksturné i 2022, og senest til en komplet udsolgt koncert i Koncertsalen i DR Koncerthuset, hvor de skabte en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Med sig bragte de bl.a. deres seneste dobbeltalbum ’Intet • Altet’, som har modtaget stor ros fra musikanmeldere hele vejen rundt og hele seks stjerner fra GAFFA.

Nu er bandet klar til at ramme landevejene endnu en gang, og påbegynde den næste æra af ORM:

Efter Koncertsalen er vi ivrige efter at komme ud i landet på nogle mere intime & traditionelle venues, og vende lidt tilbage til vores rødder. Vi inviterer alle publikummer til en aften fyldt med vildskab, sørgmodighed, fordybelse og forandring, og muligheden for at få et indblik i næste kapitel af ORM.

– Simon, Theis, Malthe & Adam

 

ORM EFTERÅRSTURNÉ 2024

TRAIN, AARHUS – 17. OKTOBER

PUMPEHUSET, KØBENHAVN – 18. OKTOBER

SPILLESTEDET HARDERS, SVENDBORG – 19. OKTOBER

STUDENTERHUSET ODENSE – 24. OKTOBER

SVANEKEGAARDEN, SVANEKE – 26. OKTOBER

Hvornår:

26
okt.

19:30 - 22:00


Priser:

260 Inkl. billetgebyrRelaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00