DREJE-workshop 45min.

05. april 2023 - 07. april 2023

Onsdag, torsdag og fredag i påsken Det er nødvendigt at booke plads.

Er du nysgerrig på hvordan det fungerer, når man drejer ler ved en drejeskive? Så er det heldigt, at hejfabrik tilbyder små drejeworkshops på 45 min.

Når du har iklædt dig et af de fine forklæder og smøget ærmerne op, instrueres du i hvordan drejeskiven betjenes og i hvordan man frembringer to forskellige stykker keramik med fire/fem enkle greb. Undervejs får du hjælp/guidening af instruktøren.

Vi bruger et hvidt stentøjsler, som genbruges, når det ikke skal brændes.

Du kan tage ét af dine ubrændte værker med hjem – eller du kan vælge at tilkøbe brænding og glasering. Så glaserer og brænder hejfabrik for dig, og så går der fire til seks uger før keramikken er klar til afhentning/forsendelse. hejfabrik tilbyder glasering med en helt enkel glasur, der er blank og transparent, så man kan se lerets smukke råhvide farve igennem. Den færdige keramik tåler opvaskemaskine og microovn.

(Selvfølgelig gør vi vores for, at der ikke sker skader på værkerne, men der er alligevel en lille risiko for, at leret kan slå revner i brændingsprocessen, og hejfabrik påtager sig ikke ansvar for disse eventuelle skader på keramikken).

Der er plads til 6 deltagere pr. hold. Ved grupper på mere end 6, kontakt da venligst hejfabrik direkte, se hjemmesiden for kontaktinfo. Tryk på “book her”-knappen nedenfor for at se ledige tider. Husk at annullere bookingen, hvis du er forhindret. Se mere herom under handelsbetingelser på hejfabrik.dk

 

Hvornår:

05
apr.

13:30 - 15:00


06
apr.

13:30 - 15:00


07
apr.

13:30 - 15:00


Priser:

45 minutters DREJE-workshop

165kr

Glasering og brænding pr. stk. keramik

80kr

Eventuel forsendelse, priser fra

80kr

Adresse:

Rabækkevej 1
3700 Rønne
Tags: Afslapning, Børnevenlig, Keramik, Kursus, Påske, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00