Sådan påvirker Corona-pandemien tyskernes rejseplaner

En femtedel af tyskerne dropper ferien i 2020 som følge af COVID-19.

VisitDenmark har udarbejdet en analyse af tyskernes rejselyst under corona-pandemien i 2020. Herunder kan du læse et uddrag af analysens konklusion. Du kan downloade den fulde rapport ved at klikke på linket længere nede på siden her.

VisitDenmarks konklusion:

Hver anden tysker planlægger en ferie i Tyskland inden for de kommende seks måneder. Samtidig siger en femtedel, at de ikke har planer om en ferie. Da det tilsvarende spørgsmål blev stillet i februar 20201, lå andelen på 11 pct. Overordnet set har fire ud af 10 tyskere i dag mindre lyst til en udlandsrejse sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.
Tyskernes rejselyst til Danmark er uændret fra før COVID-19’s udbrud til i dag.

I forhold til booking af overnatninger afventer fire ud af 10, der har planer om en ferie med betalt overnatning, udviklingen i COVID-19-situationen.
Tyskerne prioriterer i højere grad end for et år siden gode hygiejneforhold, når de vælger feriedestination. Også trygt rejsemål har betydning for mange og større betydning i dag end for et år siden.

Tyskerne oplever, at hjemlandet er blevet betydeligt mere attraktivt som feriedestination sammenlignet med for et år siden. Også Danmark vurderes som mere attraktivt, mens fx Storbritannien opleves som markant mindre attraktivt sammenlignet med sidste år på samme tid. Når det kommer til forbrug på næste ferie, forventer mange tyskere et
lavere forbrug end normalt på en række forbrugsposter.

Download analyse

Ved at klikke HER kan du downloade en PDF-version af VisitDenmarks analyse af tyskernes rejseadfærd under corona-pandemien.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00