Rejsemarked: Tyskland

Her på siden har vi samlet data og analyser, som giver dig en indsigt i det tyske rejsemarked.

Tyskland er Bornholms måske vigtigste nærmarked. Årene med coronakrise har naturligvis givet udfordringer på det tyske marked, men tyskernes rejselyst er stor og deres interesse for Bornholm er stadig voksende.  Lige nu kommer ca. 30% af vores besøgende fra Tyskland, men med et befolkningstal på over 83 mio., har vi her et kæmpe vækstpotentiale. Specielt de nord- og vestlige delstater har vist særlig interesse for Danmark som rejsedestination og Bornholm kan heldigvis byder på meget af det, som tyskerne efterspørger – tryghed, smuk natur med muligheden for mange outdooroplevelser, spændende seværdigheder og kunst- og kulturoplevelser af høj kvalitet.

Det tyske marked er også interessant, fordi deres feriekalender i mange delstater adskiller sig fra den danske. Dermed kan tyskerne hjælpe os med at styrke skuldersæsonerne, hvilket er et af Destination Bornholms strategiske mål. I år vil Tyskland være vores største indsatsområde. Vi ønsker at øge tyskernes kendskabsgrad til Bornholm og dermed være med til at bane vejen for vækst i antallet af besøgende.

Tyskerne overnatter særligt i de danske feriehuse og efterspørger især de danske kyst- og natur oplevelser. Bornholm passer perfekt til dette segment og kan indgå i tyskernes ønske om “Ostsee” ferie ved vandet. I VisitDenmarks undersøgelser af tyske turisters behov lægger de vægt på kvalitetstid, afkobling og restituering, danskernes gæstfrihed og den lette tilgængelighed.

Find flere oplysninger omkring det tyske marked herunder.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00