Konsulentydelser hos Destination Bornholm

Det er vigtigt, at det bornholmske turisterhverv er godt klædt på til den internationale konkurrence på feriemarkedet. Derfor ser vi det som en af vores opgaver at formidle viden og tilbyde assistance, når det gælder markedsføring. Vi stiller desuden en række værktøjer til rådighed for vores bidragydere, som findes under “viden og indsigt”. Kontakt Destination Bornholm for nærmere information.

Konsulentydelser

Grafisk Assistance

Hvis du ønsker opsætning af annoncer, kan du få grafisk assistance hos Destination Bornholms grafiske designer, Sandra Maria Melskens. Det kan ske, at vi på grund af arbejdspres med interne opgaver ikke kan påtage os hasteopgaver. Men hvis du henvender dig i god tid, kan vi stort set altid få passet opgaven ind i arbejdsplanen.

Pris: 600 kr. ex moms pr. time. Der afregnes pr. påbegyndt halve time. Ved større opgaver aftales fast pris.

Kontakt: Sandra Maria Melskens, sandra@bornholm.info, tlf. 5693 0343

 

Hjælp til digital synlighed

En virksomheds digitale forretning skal ses i sammenhæng med resten af virksomheden, dvs. at der er flere faktorer der har indflydelse på ens digitale tilstedeværelse samt resultater. Vores tilgang er at se holistisk på forretningen og tilpasse dette som en kanal, der afspejler den gældende forretningsstrategi. At være synlig på de digitale medier er altafgørende i dag, hvis du vil sikre din egen markedsføring og skabe en god grobund for salget.

Vi tilbyder at hjælpe med dette – mere konkret kan vi understøtte din virksomhed på følgende områder:

  • Analyse af website
  • Kampagneeksekvering
  • SEO
  • Projektledelse af siteudvikling
  • “Djævlens advokat på initiativer”
  • Sociale medier
  • Digital strategi

Pris: 750 kr ex. moms pr. time. Normalprisen i markedet ligger på mellem 1250 og 1400 kr. Der indgås en aftale om et maks. antal timer månedligt ud fra opgaven.

Prisen er gældende for op til 30 timer månedligt, og vi håndterer forespørgslerne efter først-til-mølle princippet. Destination Bornholm fremsender faktura efter forbrugt tid månedligt.

Kontakt: Marketingleder Kristoffer Holm Pedersen, kristoffer@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00