Sådan får du adgang til vores eventkalender

Destination Bornholms eventkalender er åben for alle, der afholder events på Bornholm. Kontakt os for at få en brugerprofil.

Sådan får du en brugerprofil

For at få en bruger, der kan oprette events i Destination Bornholms eventkalender på bornholm.info, skal du kontakte os på info@bornholm.info og bede om adgang til eventkalenderen. Det er helt gratis at få en brugerprofil og kræver ikke medlemsskab af Destination Bornholm (som medlem af Destination Bornholm nyder du dog flere fordele – se mere her)

Hvorfor er det en god ide at bruge eventkalenderen?

Hjemmesiden bornholm.info og app’en Bornholm får mange hundredetusinder besøgende om året – specielt i feriesæsonerne. Det er en mulighed for gratis markedsføring af ens aktiviteter overfor turister og lokale på Bornholm.

Sprogversioner

Eventkalenderen findes i tre forskellige sprog: dansk, tysk og engelsk.

Da mange kun opretter deres event på dansk, så har vi implementeret en Google Translate knap i eventkalenderen, som automatisk kan oversætte dansk til andre sprog. Det kan derfor anbefales, at kopiere ens danske event til den tyske og engelske version af eventkalenderen, selvom der ikke er mulighed for at oversætte teksten til de sprog.

Hvad er ikke en event

Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden med at give turisten og bornholmerne den bedste oversigt over events på Bornholm. Derfor er det ikke alene vigtigt, at man opretter events, men også vi kun opretter events. Vi vil derfor bede om virksomhedes almindelige åbningstider ikke oprettes som events. Kun hvis der er tale om særudstillinger, eller specielle arrangementer indenfor normal åbningstid.

Hvad er URL’en til eventkalenderen

På dansk kan du bruge følgende:

På tysk:

På engelsk:

Nyttig information

Sådan taster du events ind i kalenderen

Sådan bliver du medlem af Destination Bornholm og nyder flere fordele

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00