Artikel

Bornholms Beskyttere – En eventyrmission

Tag med på Bornholms Middelaldercenters nye eventyrmission, som fører jer rundt til 12 spændende steder på øen. Nogle af dem er kendte steder, mens andre er skjulte skatte.

Bornholms Beskyttere – eventyr når der passer dig

Det er Bornholms Middelaldercenter, der står bag lanceringen af den nye app, Bornholms Beskyttere, en eventyrfortælling for hele familien. Med app’en kan I gå på opdagelse på Bornholm hele året på egen hånd og i eget tempo.

I fortællingen følger man den underjordiske prinsesse Ellen rundt til nogle af Bornholms mest magiske og historiefyldte steder. Undervejs hører deltagerne Ellens fortællinger, og hjælper hende med at finde de forsvundne besværgelser, som beskytter Bornholm.

Bliv en af Bornholms Beskyttere

Følg Ellen rundt til 12 forskellige lokationer på øen. Når I er fremme stiller Ellen jer et spørgsmål relateret til området og svaret er altid at finde i omgivelserne. Når deltagerne har svaret rigtigt på spørgsmålet, fortæller Ellen en kort historie fra fortiden. I historien er der ledetråde til at fuldende besværgelserne, som Ellen har glemt. Ved at hjælpe Ellen med at genoprette besværgelserne alle 12 steder, har deltagerne gjort fortjent til titlen som Bornholms Beskytter.

Lokationerne kan udforskes i hvilken som helst rækkefølge.

Appen findes i Google Play eller App Store. Den koster 89.- kroner.

IOS (iPhone): Download IOS app her

Android (Samsung, LG, Huawei m.v.): Download Android app her

Du kan læse mere om Bornholms Beskyttere her → bornholmsmiddelaldercenter.dk/app-bornholms-beskyttere

 

Bornholms Beskyttere er blevet til i forbindelse med projektet ”Bornholm i hele verden” og ”Østersøens Sørøvere” på Bornholms Middelaldercenter, som er støttet af Sparekassen Bornholms Fond, Brødrene E., S. og A. Larsens Legat og Nordea Fonden.

Bornholms Middelaldercenter - din tidsrejse begynder her

Bornholms Middelaldercenter er et frilandsmuseum spredt over 15 hektar, der giver dig mulighed for at udforske livet i det almindelige bondesamfund, besøge den befæstede stormandsgård, møde bondegårdens dyr og meget andet.

 

Find flere børnevenlige oplevelser her

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00