Artikel

Travel + Leisure: Bornholm er nomineret i kategorien “Worlds best Island 2018”

Bornholm er som den eneste ø i Danmark, nomineret af det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisures ”World's best awards” i kategorien ”Best Islands" i 2018.

Det amerikanske magasin har månedligt flere millioner læsere af deres magasin og på deres hjemmeside. Derfor er det en stor ære for Bornholm at få anderkendelse i form af denne nominering, som den eneste ø i Danmark.

Mange danskere ved hvor meget Bornholm har at byde på, men nu er nyheden også nået hele vejen til U.S.A. Travel and Leisure har besøgt Bornholm flere gange i de seneste år. Det kom der i 2016 artiklen: “The Tiny Island Changing New Nordic Cuisine” ud af. Artiklen kan du læse her.

Om det er Travel and Leisures flere besøg til klippeøen, der har gjort udfaldet for nomineringen vides ikke, men nomineringen begrundes som et resultat af det kontinuerlige pressearbejde og relationerne heraf.

Afstemningen sluttede 5. marts 2018 og Bornholm vandt desværre ikke, men nominering er under alle omstændigheder en anderkendelse til hele Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00