The Falcon Hotel

Hotellets hjerte, eventyrets højborg og historiernes holdeplads.

Velkommen inden for i The Falcon’s historiske Main House. Her kravler inspirationen på væggene, gemmer sig i gulvsprækkerne og vækker menneskers eventyrlyst. Stort set alt er redesignet med plads til masser af wauw-effekt, sjove fund og sjældne dyr. Stilen er colonial chic … eller som et intenst møde mellem Karen Blixen og Indiana Jones.

På 1. salen venter syv værelser med eget bad, fire med udsigt til Østersøen og resten til klippehaven. Ikke to værelser er indrettet ens, men hyggen og varmen går igen i alle værelser. I stueetagen hjælper Mette eller Annika dig med alt fra nøgler til de bedste spots i naturen. Det er også her, du finder morgenmaden og spiser middag eller lader tankerne vandre over en vintage bourbon. I de bløde stole og store sale bliver der festet, fortalt og lyttet til historier fra menneskers rejsekufferter. Halvdelen af det, du hører her, passer ikke, men vi siger ikke hvilken del …

The Falcon Hotel ligger i Sandvig omgivet af Nordbornholms rå natur. Udsynet til Østersøen er uforstyrret, både når den viser tænder og er blikstille. Det er den sjældent. I byens baghave finder du Hammerknuden med ruinen Hammershus, som du kan nyde synet af fra hotellet.

På din morgenvandring kan du ofte se rovfugle højt hævet over området, og om eftermiddagen strækker hugormene sig dovent i lyngen mellem klipperne. Ved aftentid kommer jylkattene ud, så vær på vagt!

Sandvig var oprindeligt fiskerleje og avlsbruger-by – det kan du se på de gamle bondegårde, der i dag udgør en charmerende del af bybilledet sammen med specialbutikker, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter. Der er busforbindelser til resten af Bornholm, og i bil kommer du hurtigt fra den ene ende til den anden. Med hvad med at søge eventyret lige uden for hoteldøren?

Social:

Info

Åbningsperiode

2020

2021

Åbningstider

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag 14.00 - 22.00

Torsdag 14.00 - 22.00

Fredag 14.00 - 22.00

Lørdag 14.00 - 22.00

Søndag 12.00 - 17.00

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

13. december, 14. januar

Værelse

Værelses priser

1100 - 2500

Kontakt

Tlf. +45 5219 3037

E-mail info@thefalconhotel.dk

Web The Falcon Hotel

Adresse

Strandvejen 99

3770 Allinge

Terrasse og Cocktails

Se goblerne blive fodret

Nyd en pause i hængekøjen

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00