Tejn Havn

På Nordbornholms kyst finder du Tejn Havn, som især er kendt for tidligere at afholde det årlige Trolling Master Bornholm.

Tejn Havn

Tejn havn er en af solskinsøens større havne med et spændende mix af erhvervs- og rekreative aktiviteter.

Tidligere blev havnen gæstet  af cirka 400 trollingbåde til det årlige Trollingmaster Bornholm, hvor der i fire døgn blev konkurreret om at fange de største laks, men Trolling Master er i 2024 sat på pause, da de nuværende fiskeregler simpelthen ikke gør konkurrencen mulig at gennemføre.

Bortset fra under Trolling konkurrencen har havnen rigtig god plads til gæstesejlere, der er velkomne i alle bassiner. Havnen har stor bedding, værft, skibsmotor- og elværksted, sejlmager, bådudstyrs-forretning samt øens eneste diesel- og benzintank med kort, direkte på kajen.

Havnen kan tilbyde stort set alt en gæstesejler kan få brug for, supermarked, specialforretninger og spisesteder.

Nu har Tejn tilmed fået sit eget mikrobryggeri, Penyllan, som også fremstiller naturøl, og hvor en guidet rundtur giver indsigt i bryggerkunsten.

På havnen er der fine muligheder for at bade i Østersøen, eventuelt suppleret med vildmarksbade eller den brændefyrede sauna. Med smuk udsigt over klippekysten kan der grilles på en af havnens griller.

Tejn Havn er den havn der er tættest på Bornholms Kunstmuseum, gourmetspisestedet Stammershalle Badehotel, og den berømte Rø Golfbane anlagt mellem Bornholms klippepartier. Mod nord findes en af øens smukkeste strandstier, der slynger sig i klipperne de ca. fem kilometer til Allinge.

 

Sejlerguide Bornholm

 

Sejlerguide med specifikationer over alle Bornholms lystbådehavne.

Gratis

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +455692 2332

E-mail TejnHavn@brk.dk

Web

Adresse

Havnen 3

3770 Allinge

Faciliteter

Toilet
Bad
Benzin
Diesel
Grill
Wi-Fi
Elektricitet
Vaskemaskine
Indkøb
Slæbested
Bådudstyr

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00