Artikel

Tag en bid af Bornholm i efteråret

Prøv et væld af lækre smagsoplevelser fra Bornholms spisekammer i efteråret.

Bornholm bugner af dejlige bær, svampe og urter - et sandt eldorado for dig som gourmet-hobbykok, friluftsfolket og dig, der elsker at besøge Bornholms lækre restauranter.

Bornholms spisekammer bugner

Bornholms spisekammer bugner allermest om efteråret, hvor du kan nyde de mange “spiselige skatte”. Efteråret er årstiden, hvor du har fine muligheder for at nyde både bornholmske urter, bær, æbler, nødder og svampe. Efterårets sunde snacks er lige til at plukke på Bornholm!

Farvestrålende delikatesser på Bornholms restauranter

Bornholms mange gode restauranter bruger efterårets farvestrålende delikatesser i deres madlavning og byder indenfor i varmen til hyggelige gourmet-oplevelser.

Delikatesser i den bornholmske natur

Naturen på Bornholm byder på masser af lækkerier, der blot venter på dig og din fantasi. Saml blåbær og brombær til en skøn tærte eller enebær til lækre retter med vildt og fjerkræ. Tag på svampetur og brug dem til en lækker bruschetta eller en god svamperisotto. Saml hvidtjørnebær til en spændende kryddersnaps eller havtorn til en god marmelade. På Bornholm kan du også selv prøve lykken med fiskestangen fra molen eller stranden eller naturligvis nyde de friskfangede fisk på én af de bornholmske restauranter med fisk på spisekortet.

Sjov med familien i den bornholmske natur

Både for børn og voksne er det en spændende aktivitet at gå på opdagelse i naturen i efteråret. Tag familien med ud i den bornholmske natur og få masser af frisk luft og nyd de flotte farver. Måske kan I samle kastanjer til kastanjedyr, smukke “edderkoppespind” eller en flot kastanjekrans, der pynter på døren eller i vinduet eller finde kogler og bog til årets juledekorationer. Eller hvad med en æble-stafet udenfor sommerhuset med to hold, hvor det gælder om at løbe hen til en spand med vand, fange et æble med munden og tage en bid. Det hold der først har spist et helt æble har vundet!

Glædeligt efterår til alle

Besøg Bornholm i efteråret og tag en bid! Smag på æblerne, brombærrene, og fignerne, duft til mulden og hyg dig med de mange gourmet-oplevelser på Bornholms spændende restauranter samt i den smukke bornholmske natur.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00