Ferielejlighed svaneke

Svaneke Savværk

Lækre ferielejligheder for 4-7 personer beliggende i Svanekes tidligere savværk, som blev totalombygget til et flot feriested i 2018. Fra Svaneke Savværk har du under 400 meter til Svaneke Torv med forretninger, restauranter og det skønne torveliv.

Savværket i Svaneke

Savværket i Svaneke består af seks lækre ferielejligheder, som blev færdigbygget i 2018. Som navnet indikerer, er lejlighederne indrettet i Svanekes tidligere savværk. Udvendigt er den flotte bygning bevaret – eksempelvis står den gamle kran stadig foran bygningen og vidner om en tid, hvor kæmpe rundsave omdannede store træstammer til tømmer. Nu er her i stedet ro og idyl. Indvendigt er hele savværket totalombygget, og den dygtige indretningsarkitekt Lone Barslund har designet de flotte lejligheder.

Lejlighederne er opdelt i to størrelser:

Lejlighed for 4 personer (60 m2)

Lejlighed beliggende i stueplan. To soveværelser (et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge), badeværelse, stort køkken, stue med tv og sofaarrangement. Fra lejligheden er der direkte udgang til terrasse.

Lejlighed for 7 personer (105 m2)

Lejlighed beliggende i 2 plan (1. og 2. sal). 1. sal er indrettet med entré, badeværelse, stor stue med tv og sofaarrangement, stort køkken og spiseplads. Fra 1. sal er der opgang til 2. sal, hvor der er tre dejlige soveværelser. I hvert soveværelse er der en dobbeltseng, og i det ene soveværelse er der yderligere en enkeltseng. Alle soveværelserne har kvist eller altan, således at soveværelserne er lyse og indbydende.

Der er adgang til fælles terrasse via trappe fra 1. sal. Du har også mulighed for at vælge en lejlighed med havudsigt.

Ferie i Svaneke Savværk

Læs mere om Svaneke Savværk og bestil din ferie på Team Bornholms hjemmeside.

Du kan også ringe på 56 95 85 66, eller maile til info@teambornholm.dk. Hos Team Bornholm kan du bestille en samlet pakkerejse indeholdende færgebillet, overnatning og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Team Bornholm står altid klar med gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

8:00-18:00

Tirsdag

8:00-18:00

Onsdag

8:00-18:00

Torsdag

8:00-18:00

Fredag

8:00-18:00

Lørdag

8:00-18:00

Søndag

8:00-18:00

Kontakt

Tlf. +45 5695 8566

E-mail info@teambornholm.dk

Web Svaneke Savværk

Adresse

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

Prisgaranti

Hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet. Prisen inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Prisgaranti

Du bestiller direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled. Din pris er altid inklusive rengøring, el-forbrug og gratis sygdomsafbestillingsforsikring

Rengøring inklusive i lejepris

Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse – så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen.

Samlet pakkerejse

Team Bornholm hjælper gerne med at booke fly- eller færgebilletter.

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00