Strikkehjørnet

Den inspirerende garnbutik i Allinge

Strikkehjørnet v/Jette Jensen ligger i Allinge på Bornholm. Jeg startede min butik i september 2013 ved den smukke gule Kirke i Allinge.

Mit idegrundlag er at sælge kvalitetsoplevelser til moderne strikkere – enten det er garn til trendy strik eller det mere klassiske. Butikken er for både den erfarne strikker, der ønsker gode materialer til sit håndarbejde og nybegynderen der ønsker at komme i gang. Jeg har bestræbt mig på at skabe en stemning hvor alle er velkomne uanset alder, stil og erfaring. Jeg hjælper dig gerne videre, hvis der er gået knuder i arbejdet.

Kendetegnet for mine produkter er, at jeg foretrækker produkter af naturlige fibre som alpaca, lammeuld, lamauld og bomuld.

Hos Strikkehjørnet får du god service og individuel betjening. Jeg er en garvet og passioneret strikker og følger også udviklingen af strik og design.

Min mål er at kunne skabe en god stemning og det nærvær der følger med i valget af et nyt strikketøj. Det er for mig vigtigt at du får en personlig betjening. Det er også vigtigt, at du kommer hjem med det rigtige, og at du får sat dit helt personlige præg på det du vil strikke. Ved at mixe forskellige farver og kvaliteter åbner der sig en masse spændende muligheder.

Der er gratis strikkehjælp i butikken, hvor du kan få her og nu råd. Medbring både opskrift og det arbejde, du ønsker hjælp til. Du kan ikke blive sat grundigt ind i hele området, da det kræver planlægning og undervisning. Her henviser jeg til mine kurser.

Min motivation er at hjælpe til med, at vores folkelige strikkekultur bevares.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 5123 6752

E-mail jette@strikkehjornet.dk

Web www.strikkehjørnet.dk

Adresse

Kirkeplads 1A, st. th.

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00