Stenbrudsgaarden

Bo på Frederik den V´s Stenbrudsgaard

Stenbrudsgaarden er opført af Frederik den V i 1759 og fredet. Den er renoveret i 2022 med respekt for historien og tilbagført til de oprindelige boliger, som nu udbydes som ferieboliger .
Gården danner rammen om en smuk brostensbelagt gårdsplads og har i alt 5 rummelige boliger med mange smukke detaljer, omkranset af egen park. Stedet emmer af historie og atmosfære og giver jer det bedste udgangspunkt for en dejlig ferie i smukke omgivelser.

Inspektørboligen er på 180 kvm og passer til 8-10 personer. Boligen indeholder entré, 2 store stuer, 1 køkken-/alrum, 4 soverværelser og et bad/toilet.

Stenhuggermesterboligen og Smedemesterboligen er på hver ca. 125 kvm. Og passer til 4-6 personer. De indeholder entré, 2 stuer en´suite, 2 soveværelser og nyt snedkerkøkken samt renoveret/nyetableret bad og toilet

Bryghuset er på ca 80 kvm. Og passer til 2-3 personer. Boligen indeholder entre´med gammelt ildsted, nyt toilet og bad, et studio med kombineret køkken, opholdsstue og soveværelse.

Refugiet ligger i den ene staldlænge og er på ca. 170 kvm. og har plads til 4-6 personer.

 

Boligerne har højt til loftet og flotte bjælkelofter. Gulvene er brede plankegulve og rå sandstensgulve. I har egen have og i forlængelse heraf ligger parken. Stuerne har sø- og havudsigt og foran adgang til en smuk blomsterhave.

Stenbrudsgaarden består af 5 selvstændige boliger med egne hoved- og bagindgange til de tilhørende haver. Fra alle boligerne er der adgang til den brostensbelagte gårdsplads samt parken og den tilhørende sø og rekreative område.

Stenbrudsgaarden er placeret nord for Nexø i et smukt område med egen egen 23.000 kvm. put-and-take sø overfor gården, som grænser direkte op til havet med en vold som adskillelse mellem sø og hav. Området er rekreativt med naturstier og et rigt fugle- og dyreliv og med direkte adgang til kystruten. Rundt om søen er der borde og bænke samt grillpladser til fri afbenyttelse.

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf.

E-mail info@stenbrudsgaarden.com

Web www.stenbrudsgaarden.com

Adresse

Stenbrudsvej 55

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00