Sannes Familiecamping

Nyd en skøn ferie på Sannes Familiecamping ved Gudhjem. Vores 5-stjernede campingplads er Bornholms højest klassificerede. Vi tilbyder dig smuk natur, fantastisk havudsigt, luksushytter, faciliteter i topklasse og masser af aktiviteter for hele familien. Alt er indrettet, så det passer familier - små som store.

Sommerferie på Bornholm?

Søger du efter et sommerhus, vandrehjem, ferieparker, ferielejlighed, pensionater eller bed and breakfast til årets sommerferie, skulle du i stedet for prøve at bo i en hytte på en campingplads. Du kan vælge en luksushytte med eget bad og køkken og her får du de samme komfort fordele som i et sommerhus eller en ferielejlighed, og oveni får du også en campingplads med swimmingpool og legeplads. Og så er der et stort plus mere – børnene har hele tiden en masse andre børn at lege med og mødes med på legepladsen, i aktivitetsrummet eller ved swimmingpoolen. Prøv det – hele familien vil få en dejlig, vellykket camping-sommerferie.

På Sannes Familiecamping finder du bl.a:

 • Ny servicebygning med alle moderne faciliteter:
  Opvarmet i den kolde periode af året. Servicepersonalet sørger for, at der altid er rene og hygiejniske forhold. Egen afdeling til børnene med små toiletter, håndvaske, brusere og pusleafdeling. Lækre familierum med spabad.
 • Swimmingpool for hele familien:
  Med en 20 m lang og 2 m bred vandrutsjebane. Opvarmet fra ca. ultimo maj til ca. primo september.
 • Sjove aktiviteter til lands
  – Ny 18-hullers minigolfpark ”Bornholms Adventure Minigolfpark”.
  – Legeplads med spændende sørøverborg.
  – Aktivitetsområde med Monky Tonky telt, mooncars, fodboldbane og hoppepude.
  – Fjernsynsstuer, stort satellit-TV, hyggelig pejsestue med panoramaudsigt.
  – Fodboldspil, poolbillard.

Vores historie

I 1989 købte vi Kongens Mark Camping og ændrede navn til Sannes Familiecamping. Fra en lille campingplads med 1 stjerne har pladsen udviklet sig til en 5-stjernet plads med højt kvalitetsniveau. I 2009 købte vi nabopladsen Strandlunden Familiecamping. Således råder vi nu over mange flotte pladser på en stor grund med 24 meters niveauforskel. På de fleste pladser er der havudsigt og fra enkelte er der udsigt helt til Christiansø.

Velkommen hos Sannes Familiecamping – vi glæder os til at se dig på Bornholm!

Lykke & Henrik

Luksushytter i Gudhjem

Ønsker du komfort som i et sommerhus eller en ferielejlighed? Så prøv vores luksushytter. Alle er udstyret med spa, lækre hvidevarer og kæmpe terrasse med havudsigt samt eget bad og køkken. Oveni får du også en campingplads med swimmingpool og legeplads. Her har børnene en masse andre børn at lege med på legepladsen, i aktivitetsrummet eller ved swimmingpoolen. Således kan hele familien få en vellykket campingsommerferie!

Social:

Praktisk information

Åbningsperiode

4.4 - 24.10

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontaktoplysninger

Tlf. +45 5648 5211

E-mail sannes@familiecamping.dk

Web Sannes Familiecamping

Adresse

Melstedvej 39, Melsted

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00