Artikel

Parkering i Svaneke

Svaneke er en populær by især om sommeren. Derfor bør du ikke køre forgæves efter parkering på havnen eller torvet, men i stedet parkere din bil på parkeringspladsen ved Korshøje.

Parkering i Svaneke – undgå at køre forgæves efter en parkeringsplads

Svaneke er kåret til Danmarks smukkeste købstad, og er derfor en populær oplevelse for mange af øens gæster i sommerperioden. Det kan godt give lidt parkeringsudfordringer i midtbyen, og derfor vil vi gerne hjælper dig, så du ikke kører forgæves.

Parkeringspladserne ved Svaneke Havn og Gruset er forsat åbne, men vi opfordrer til, at de forbeholdes de gangbesværede. Der er i stedet lavet gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning ved Korshøje og Sydskovvej. Her kan du derfor stille bilen uden at stille parkeringsskiven og blot nyde dit besøg i skønne Svaneke.

Du kan se parkeringspladserne på kortet her:

Stil bilen ved Korshøje og opleve Svaneke med ro

I sommerperioden er parkeringspladsen ved Korshøje både gratis og uden tidsbegrænsning. Stiller I bilen her, så kan I nyde Svaneke i ro og mag uden at tænke på parkeringsskiven. Gåturen fra Korshøje parkeringsplads til Svaneke Torv er kun på 500 m., og leder jer igennem Svanekes små hyggelige gader med bindingsværkshuse. På halvvejen kan I også opleve Svanekes karakteristiske røde kirke.

Se Svaneke Kirke på vejen fra Korshøje

Oplev den ikoniske rosafarvede Svaneke Kirke på gåturen fra parkeringspladsen ved Korshøje – Du kan læse mere om kirken her.

Find mere information

Få inspiration til flere oplevelser i Svaneke og omegn

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00