Ferielejlighed Bornholm

Østersøen Ferielejligheder

Skønne ferielejligheder for 2-10 personer beliggende direkte på Svaneke Havn. Indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1700-tallet. Hyggelige gårdhave med swimmingpool. Et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Vågn op til Danmarks første solstråler

Svaneke og Østersøen Ferielejligheder er stedet for dig, som vil have kvalitet og atmosfære på et højt niveau. Glæd dig til at vågne op til Danmarks første solstråler. Østersøen Ferielejligheder ligger nemlig på et af Danmarks østligste punkter.

Glæd dig til flotte lejligheder

Lejlighederne er indrettet for 2-10 personer og har enten en hyggelig solterrasse eller en fantastisk udsigt over Svaneke Havn og Østersøen. Glæd dig til flotte lejligheder, som alle er røgfrie. Lejlighederne er alle individuelt indrettet, hvilket du kan læse mere om her. Alle lejligheder har et hurtigt, og velfungerende fiber-internet.

Bo i en købmandsgård fra 1700-tallet 

Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet er ombygget til 21 lækre ferielejligheder. Gårdspladsen i midten af den gamle købmandsgård er omdannet til gårdhave med figentræer, palmer og swimmingpool (opvarmet 15. maj til 15. september).

Ferie i Østersøens Ferielejligheder

Læs mere om Østersøens Ferielejligheder og bestil din ferie på Team Bornholms hjemmeside.

Du kan også ringe på 56 95 85 66, eller maile til info@teambornholm.dk. Hos Team Bornholm kan du bestille en samlet pakkerejse indeholdende færgebillet, overnatning og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Team Bornholm står altid klar med gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

8:00-18:00

Tirsdag

8:00-18:00

Onsdag

8:00-18:00

Torsdag

8:00-18:00

Fredag

8:00-18:00

Lørdag

8:00-18:00

Søndag

8:00-18:00

Kontakt

Tlf. +45 5695 8566

E-mail info@teambornholm.dk

Web østersøen ferielejligheder

Adresse

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

Prisgaranti

Hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet. Prisen inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Swimmingpool

I gårdspladsen med figentræer og palmer, finder du swimmingpoolen, som er opvarmet 15. maj til 15. september.

Rengøring inklusive i lejepris

Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse – så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen.

Vaskerum

Hvis du får behov for at vaske under dit ferieophold, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Østersøen Ferielejligheder.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00