Artikel

Luksusferie i Villa Sandkås

Ferien på Bornholm bliver ikke mere lækker og ekstravagant end i Villa Sandkås. Her byder fire luksusferielejligheder på panoramaudsigt til klipper, hav og solopgang. Roen kan sænke sig og nydelsen begynde.

Af Louise Skøtt Gadeberg

Betalt indhold af NOVASOL

Sandkås: Fra fiskerleje til ferieparadis

En ’kaas’ er et indhak i en klippekyst, hvor der normalt er sandstrand. Nordbornholms kyst har mange ’kaase’, og de har ligesom Sandkås tidligere fungeret som anløbssteder for fortidens fiskere, der boede nær disse.

I dag byder Sandkås på en af de smukkeste kyststrækninger på Bornholm – med sprækkedalen Storedal i baghaven, samt kyststien, der leder til Allinge i nord og Bornholms bedste bageri i Tejn mod syd, lige uden for døren.

I Tejn findes desuden et bryggeri, der også lejlighedsvis serverer mad. I Allinge er ferieoplevelserne utallige. Området er desuden optimalt at vandre i året rundt.

Idyllisk sceneri – uanset vejret

Panoramaudsigten til Danmarks spæde solopgang gør Sandkås til den optimale ramme for en fredfyldt ferie. Klipperne skifter farve, havet både vugger og bruser og himmelhvælvingen synes altomfavnende, når man befinder sig i Villa Sandkås.

Står solen højt på himlen, kan hav og himmel nydes fra de mange terrasser eller på klippekysten. Skulle vejret ikke arte sig, byder lejlighederne alligevel på en smuk naturoplevelse lige uden for vinduerne.

Moderne faciliteter – alt inkluderet

Alle fire lejligheder rummer alt, hvad du kan få brug for på din ferie. Fra gulvvarme og smart-TV, hvis vejret ikke arter sig, til opvaskemaskine, fælles grill og mulighed for parkering. Alle lejligheder er desuden røgfri, og vand, varme og el er inkluderet i huslejen.

4 ferielejligheder med hver sin stemning

Villa Sandkås, der troner som et prægtigt palæ på strandvejen, huser fire ferieselskaber ad gangen. Alle lejligheder er nyrenoverede og indrettet med sikker, stilfuld hånd.

I lejligheden på 2. sal er der plads til 4 sovende gæster på de 77 kvm. Her er loft til kip, et stort åbent køkken, udgang til en privat tagterrasse og en spektakulær udsigt over havet og klippekysten. Taglejlighedens skrå vægge og fritlagte spær sætter stemningen: Ro og nydelse.

På 1. sal findes to lejligheder, begge til 4 overnattende og på hhv. 67 og 57 kvm.

I den ene lejlighed på 1. sal er der meget højt til loftet og en nærmest sydlandsk stemning i form af blotlagt murværk samt sten- og trædetaljer. Hertil en blændende havudsigt fra sengekanten og udgang til egen træterrasse.

I den anden lejlighed på 1. sal er stemningen mere ’Art Deco møder New York’, og de indvendige vinduespartier, der afgrænser soveværelserne, gør lejligheden lys og luftig. Veloursofaer, et smukt oliemaleri og kunstartefakter skaber rammen. Her er også udgang til egen terrasse og den magiske havudsigt.

I stuelejligheden er stemningen mere romantisk, intim og maritim – med en stor, smuk kingsize træseng, lys sofagruppe og moderne køkken i samme rum. Her er egen terrasse med morgensol, havudsigt og liggestole blandt siv og sand.

Sammen og hver for sig

Alle fire lejligheder har hver deres charme og stil – men til fælles har de deres mange muligheder for både at være sammen og hver for sig. Her er karnapper og hyggekroge nok til, at alle får en fantastisk ferie.

Hold luksusferie i Villa Sandkås

Hold luksusferie med panoramaudsigt til klipper, hav og solopgang i Villa Sandkås.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00