Gudhjem havn

Gudhjems hoved-havn er en rigtig bornholmerhavn, sprængt ind i den klippe der stejlt rejser sig fra havnen op til Bokuld og giver havnen et helt særligt sydlandsk indtryk.

I den østlige havn er gæstesejlerne velkomne i alle bassiner, dog er to kajer reserveret Christiansøfarten hvor der er flere daglige afgange til Christiansø, og turbåden Thor der byder på guidede ture til Helligdomsklipperne og Bornholms kunstmuseum.

Der er almindeligvis altid plads til alle, dog reduceres kapaciteten ved pålandsvind når den gamle egetræs havneport mellem inder- og yderbassin lukkes.

Havnen har nye bade- og toiletfaciliteter, samt vaskeri reserveret til gæstesejlere.

Byens turistinformation er flyttet ned på kajen og servicerer gerne gæstesejlere med information om alle byens muligheder, herunder gode indkøbsmuligheder, spændende cafeer og restauranter, samt kunsthåndværk.

Klokken ti om morgenen bliver stemningen på havnen intens, her synges dagens sange fra den danske sangskat samtidig med første afgang mod Christiansø.

Klipperne omkring havnen bruges flittigt til at nyde alt fra de røgede sild fra havnens røgeri, til solbadning, eller en dukkert i den blå Østersø ved solnedgang.

Sejlerguide Bornholm

Sejlerguide med specifikationer over alle Bornholms lystbådehavne.

Gratis

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +45 5692 2336

E-mail GudhjemHavn@brk.dk

Web

Adresse

Ejnar Mikkelsensvej 21

3760 Gudhjem

Faciliteter

Toilet
Bad
Wi-Fi
Elektricitet
Vaskemaskine

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00