Feriepartner Bornholm 

Hos os finder du Bornholms største udvalg i kvalitetssommerhuse. Slutrengøring er inklusiv på alle lejemål.

Skønne aftener på terrassen. Grill. Leg i haven. Tid til en bog. Et sommerhus er det helt rigtige udgangspunkt for en dejlig ferie på Bornholm. En perfekt base for de mange skønne oplevelser solskinsøen tilbyder, men også stedet, hvor der kan lades op og hygges med familien. Vi tilbyder over 550 kvalitets sommerhuse – fra de helt enkelt udstyrede huse til den skønneste luksus. Du vælger selv. Og uanset hvilken type du vælger, er du sikker på at finde et hus til konkurrencedygtig pris hos os.

Velkommen til en god oplevelse
Feriepartner Bornholm er dit lokale, private feriehusudlejningsbureau og vi er Bornholms eneste lokalt ejede sommerhus udlejningsbureau. Vi sætter en ære i god service. Vi kender vores huse, har et indgående lokalkendskab og vejleder dig gerne – både når der skal vælges hus/område, gives inspiration til dit ophold og informeres om rejsen hertil.

Særlige tilbud i ydersæsonerne
Hvis I blot er 2 personer, har vi mange stærke tilbud i ydersæsonen. Ligeledes har vi gode tilbud for jer der ønsker et stort luksushus i ydersæsonen og kun kommer op til 6 personer.
Vi tilbyder boliger til 4 personer i ydersæsonen fra kr. 3.197,00 inkl. varme, energi og slutrengøring. Se www.feriepartner.dk/bornholm og få alle mulighederne præsenteret – let og enkelt.

Kultur, natur, oplevelser og aktiviteter for hele familien
Bornholm skal opleves. Klippeøens særlige natur og atmosfære tiltrækker mange feriegæster igen og igen. Udover den særlige afslappede og charmerende atmosfære er her muligheder for et væld af oplevelser. For de kulturelt interesserede vil de mange kunsthåndværkere og spændende museer trække. Gastronomiske oplevelser venter på røgerierne og når der skal smages på de mange bornholmske specialiteter. Og for vores aktive feriegæster venter spændende oplevelser i naturen og på oplevelsescentrene.

Vi glæder os til at hjælpe jer til en unik ferieoplevelse i sommerhus på Bornholm. Start den gode ferieoplevelse her: Feriepartner.dk/bornholm.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Tlf. +4556971220

E-mail Bornholm@feriepartner.dk

Web

Torvet 9

3720 Aakirkeby

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00