Artikel

Få overblik over events på Bornholm i eventkalenderen

På hjemmesiden bornholm.info og i app'en Bornholm får du hele året den bedste oversigt over, hvad der sker på Bornholm lige nu. Find spændende events og arrangementer til enhver tid. Kalenderen er gratis at bruge og alle kan lægge deres event ind - kvit og frit.

Hele året rundt foregår mange forskellige og spændende events og arrangementer på Bornholm. På hjemmesiden bornholm.info finder du en eventkalender, der giver dig det bedste overblik over disse events. Og det allerbedste ved denne kalender er, at den er gratis og alle kan lægge deres events eller arrangementer på Bornholm ind i kalenderen.

Bornholms bedste oversigt over events hele året

Selvom sommeren typisk er den årstid på Bornholm, hvor der foregår flest arrangementer, koncerter og andre events, så byder Bornholm på et rigt kulturliv hele året rundt. Bornholms Kulturuge, Kunstrunden, kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og Folkemødet for kun at nævne nogle af de store events.

Men eventkalenderen giver dig også en god oversigt over de utallige små arrangementer, såsom outdoorevents, løb, loppemarkeder, koncerter, guidede ture og meget mere.

Find også alle events i app’en Bornholm

Har du installeret Destination Bornholms app “Bornholm” på din smartphone? Så kan du ikke bare søge efter fx. spisesteder eller attraktioner nær dig – du får også vist alle events fra kalenderen direkte i app’en, inklusive rutevejledning til, hvad den hurtigste vej er til arrangementet.

Få mere inspiration gennem denne video:

Kalenderen tillader filtrering efter dato og tidsrum, kategorier og byer

Destination Bornholms eventkalender giver dig til enhver tid den bedste oversigt over hvad der sker på din ø netop nu. I kalenderen kan du filtrere og sortere events og arrangementer efter dato og datoperiode, efter kategorier og efter, i hvilken eller i hvilke byer de finder sted.

Her er to eksempler på hvordan du kan filtrere events – læg også mærke til selve søgefiltreringen på venstre side af din PC-skærm:

Denne søgefiltrering kan udbygges yderligere med flere muligheder.

Alle kan lægge deres events ind i eventkalenderen

Eventkalenderen på bornholm.info er et gratis tilbud til turister og Bornholmere på lige fod. Vil du selv lægge dine events og arrangementer i eventoversigten, så skal du registrere dig som bruger hos Bornholms Turistinformation. Læs mere om hvordan du gør her.

Via dette link kommer du direkte til eventkalenderen:
https://bornholm.info/search/?category=events

Tema
Genopdag dit Bornholm med app’en Bornholm
Tema
Her kommer du direkte til eventkalenderen
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00