Rundvisning i Østerlars Rundkirke, arrangeret af Bornholms Middelaldercenter

04. april 2023 - 08. april 2023

På opdagelse i Bornholms største rundkirke – et imponerende vidne om kirkens spændende historie.

Den imponerende kirkebygning vidner om, at middelalderen ikke er længere væk, end at bygninger fra en svunden tid stadig tjener det formål, som de blev bygget til for mere end 800 år siden.

Guiden, klædt i middelalderdragt, tager jer med på opdagelse i og omkring kirken og fortæller om dens indflydelse på hverdagen i middelalderen, og om tro både før og i middelalderen. Ude og inde i rundkirken tager vi dens særpræg og de enkelte rums funktion under lup og ser også på dens smukke kalkmalerier, som fortæller gode historier om middelalderens forestillingsverden og religiøsitet.

Prisen inkluderer entré til Østerlars Rundkirke.

Praktiske oplysninger:

I må gerne tage billeder, dog ikke med blitz inde i kirken af hensyn til kalkmalerierne.

 

Det anbefales at besøge Bornholms Middelaldercenter i forbindelse med rundvisningen i kirken. Middelaldercentret ligger kun ca. 500 m. fra rundkirken. Her kan I få et levende indtryk af dagliglivet i middelalderen.

Arrangør

Bornholms Middelaldercenter

På Middelaldercentret i Østerlars kan udforske det jævne bondesamfund, den befæstede stormandsgård, bondens dyr og meget mere.

Uanset hvornår i sæsonen du besøger os, kan du altid komme på rundtur med vores formidler – eller låne vores lommeguide og gå på opdagelse på egen hånd – prøve at skyde med middelalderbue, se den store kanon blive affyret, se den indendørs særudstilling, opleve de forskellige bygningers prøv-selv-aktiviteter og meget mere. Påske- og efterårsferie byder på et væld af specialaktiviteter, og i skolernes sommerferie er der ekstra mange aktiviteter og oplevelser – foruden det store middelaldertræf i Uge 29.

Hvornår:

04
apr.

14:00 - 15:00


06
apr.

14:00 - 15:00


08
apr.

14:00 - 15:00


Priser:

Rundvisning incl. entre til kirken

80 kr.

Tags: Borg, Børnevenlig, Efterår, Gudhjem, Guidet tur, Hele øen, Historie, Kultur

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00