Unge influenter indtager Bornholm og Wonderfestiwall

Bornholm er populær som måske aldrig før, også blandt den yngre generation. Nogle af landets største unge digitale influenter glæder sig til at besøge Bornholm og Wonderfestiwall.

Wonderfestiwall, der løber af stablen torsdag til lørdag i denne uge får besøg af 8 af landets største og mest talentfulde influenter. Det er resultatet af et samarbejde mellem Destination Bornholm, Danish Air Transport, Wonderfestiwall og Hippo. Hippo er et kreativt fællesskab og management for nogle af de mest innovative unge influenter i Danmark. Partner i Hippo Thomas Høffner har selv været på Bornholm en del gange og er meget glad for øen og været fyldt af energi efter hvert besøg. Den oplevelse vil han gerne give videre til nogle af de mest spirende personer i det danske mediebillede. En hel generation, som er med til at forme det indhold vi ser og kommer til at se fremover. Han udtaler:

Siden vi startede Hippo sidste sommer har jeg altid gerne ville rive dem væk fra deres faste omgivelser og arbejde videre med dem i et miljø som både er anderledes og inspirerende. Da muligheden omkring et besøg på Bornholm og Wonderfestiwall opstod, vidste jeg med det samme, at det lige akkurat var det som jeg havde søgt. Vi glæder os enormt meget til at komme på besøg.””

Destination Bornholm, Danish Air Transport samt Wonderfestiwall, har i samarbejde inviteret de unge influenter til øen. Udover Wonderfestiwall skal de naturligvis opleve noget af alt det Bornholm også byder på. De skal bl.a prøve kræfter med de bornholmske klipper, pille og spise røget sild, cykle, smæske sig i dejlig is og meget mere.
Blandt influenterne, der besøger Bornholm, er de allerede etablerede og kendte Kristine Sloth og Rasmus Kolbe, også kendt som Lakserytteren, mens der også er blevet plads til en række af de unge talenter.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, direktør Pernille Lydolph 24271004, pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 hellem@bornholm.info

Såfremt pressen ønsker at tale med nogle af influenterne eller Thomas Høffner fra Hippo, kan Thomas kontaktes på tlf.: 51924357

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00