Her er hvad tyskerne siger om Bornholm

Senest opdateret august 2022

Hver år gennemføres der i samarbejde med analysebureauet Inzights en positioneringsundersøgelse af det tyske marked. Her kortlægges tyskernes forhold til og oplevelse af Bornholm som rejsedestination. Undersøgelsen har til formål, at danne grundlaget for Destination Bornholms markedsføringsindsatser i Tyskland, som give den bornholmske turismebranche et værktøj til deres egen markedsføring.

Undersøgelsen fokuserer på de tyske gæsters oplevelse af Bornholm som feriedestination og dermed giver den et opdateret billede på niveau med de løbende undersøgelser af besøgsoplevelsen blandt danske gæster.

Download positioneringsundersøgelsen

Du kan downloade positioneringsundersøgelsen fra august 2022 her.

Kendskab og opfattelse af Bornholm som feriedestination

40% af tyskere i det nordlige Tyskland (som er defineret som det primære rekrutteringsområde) kender eller har hørt om Bornholm. Modsat betyder det så, at 60% ikke har Bornholm på landkortet.

Kendskabsdybden viser, at 37% af de tyskere, som har hørt om Bornholm, har et meget/noget godt kendskab til Bornholm mens resten (63%) kun kender lidt til Bornholm. Der er dermed et potentiale i fortsat dels at løfte det helt umiddelbare kendskab til Bornholm at få øen på landkortet og dels at tilføre tyskerne et mere kvalificeret kendskab til Bornholm udover blot at have hørt om øen. Blandt de tyskere der har været på Bornholm, er der markant flere der har et billede af Bornholm som ”fantastisk” end blandt de tyskere , der blot har hørt om

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00