Nyt navn til turisternes yndlingspublikation

Kataloget Bornholm - Kort & Godt erstattes af Bornholm – Hele året. Destination Bornholm er klar med 2020 udgaven af øens mest læste turistpublikation, der både skifter navn og fokus.

Bornholm er skøn hele året. Det ved vi bornholmere, men det budskab skal udbredes.

 

”Bornholm – Hele året” er netop udkommet. Som navnet antyder, er der i 2020 udgaven større fokus på Bornholm som feriedestination forår, efterår og vinter end tidligere år. Kataloget, som er turisternes foretrukne guide om Bornholm, indeholder en uundværlig samling af information, som ikke findes i andre guider. Publikationen giver en bred vifte af information på dansk, engelsk og tysk. Her finder gæsterne nyttig information om Bornholms mange seværdigheder, attraktioner, hyggelige byer og store events. Også i år giver lokale bornholmere, i alle aldre, deres tips om favoritsteder- og oplevelser på øen. 2020 udgaven af kataloget byder desuden på helt nye vandreruter. Også nogle af dem som mange turister og bornholmere måske ikke kender så godt, fx Bisonstien, Stenhuggerstien og Linjer i landskabet i og omkring Aakirkeby. Læserne får derudover gode tips til steder, som de måske ikke kender eller ikke har hørt om før. Formålet med de nye tiltag, er at fortælle gæsterne at Bornholm er værd at besøge hele året, og at der er masser af dejlige steder udover de mest populære turistattraktioner og byer. Billedvalget i publikationen vil afspejle øens unikke natur på alle årstider.

Bornholm – Hele året udkommer i hele 145.000 eksemplarer og distribueres bredt både før og under en rejse.

 

Bornholm – Hele året udkommer i hele 145.000 eksemplarer og distribueres bredt både før og under en rejse”

 

I de kommende måneder vil kataloget blive udleveret til rigtig mange potentielle turister, når Destination Bornholm i samarbejde med det bornholmske turisterhverv drager på messer i ind- og udland. Aktuelt er publikationen i skrivende stund på vej til campingmesse i Holland. Erfaringen viser, at kataloget er særdeles populært på disse messer. Også rundt om på øens turistbureauer, hoteller, restauranter og butikker er kataloget eftertragtet. Bornholm – Hele året kan naturligvis også rekvireres i Bornholms Turistinformationer på hele øen, på Bornholmslinjens færger samt i Bornholms Lufthavn.

I forbindelse med udgivelsen vil Destination Bornholm gerne takke alle dem, der, ved at bidrage til den fælles markedsføring af øen samt ved at annoncere i kataloget, er medvirkende til at sikre, at Destination Bornholm og Bornholms Tidende kan udgive publikationen. Den andel af annoncesalget, som tilfalder Destination Bornholm, går tilbage i markedsføringen af Bornholm, og sikrer profileringen af øen i ind- og udland.

Enkelte eksemplarer kan rekvireres i Bornholms Turistinformation på hele øen. Såfremt der ønskes flere, kan disse bestilles ved henvendelse til Bornholms Tidendes ekspedition, tlf.:56903000 eller annoncer@bornholmstidende.dk

Kataloget kan også hentes i en elektronisk udgave på www.bornholm.info

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00