Læs den tyske besøgsrapport 2021

Undersøgelse af de tyske gæster, der kom til Bornholm i 2021 med vigtige data om deres ophold på øen og deres vurdering af Bornholm som rejsedestination.

For første gang har Destination Bornholm sammen med Inzights lavet en undersøgelse af de tyske gæster, der kommer til Bornholm. Rapporten viser blandt andet, hvor gæsterne kommer fra (Berlin og Nordrhein-Westfalen med hver 16%), hvilken færgeforbindelse de benytter sig af for at komme til og fra øen (94% svarer Sassnitz-ruten) og hvor tilfredse de er med deres besøg på øen.

(BEMÆRK: Klik på billedet og få det frem i original størrelse)

Herudover er der også spændende data om, hvor længe gæsterne bliver (hele 46% svarer mere end 14 dage ad gangen), hvor gamle de i gennemsnit er (50% er over 60 år), og hvilken overnatningsform de foretrækker (66% svarer feriehus/sommerhus).

Desuden fokuseres der på, “hvorfor” de kommer til Bornholm (76% svarer naturoplevelser) og hvor mange, der havde benyttet sig af enten app eller bornholm.info som digital turistinformation (hhv. 19% og 31%).

Grundlaget for denne besøgsrapport er 259 mailbesvarelser og data er indsamlet i perioden fra 2. april til 31. oktober 2021.

→ Her kan du downloade besøgsrapporten som PDF (738 kB)

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00