Ekkodalens Naturcamping

Her kan du leje et telt i tipi-facon ,et telt i yurt-facon, en campingvogn ,et værelse eller bare en plads til dit telt. Vi har bålplads, udekøkken, koldtvandsbruser og campingtoilet. Vi bor lige v. pladsen og har heste, geder, katte,kaniner og høns. Tæt på både Ekkodalen og Højlyngsstien.

Overnat i et hyggeligt frirum midt på Bornholm. Ekkodalens Naturcamping ligger i et stille område kun 500 meter fra Ekkodalen og 300 meter fra Højlyngsstien. Læs mere eller book overnatning på vores Facebook her

5 forskellige typer overnating

Her er mulighed for at vælge mellem 5 forskellige overnatningssteder.

A. Værelse inde i huset på 1 sal med adgang til køkken, toilet/bad og have med bålsted.

B.Telt i yurtfacon , hvor der er madrasser ,lille bord og 2 stole .Du medbringer selv sengetøj og håndklæder. Adgang til campingtoilet, koldtvandsbad, bålsted og udekøkken.

C. Telt i tipifacon, hvor du lejer et opsat telt og selv medbringer underlag og sovepose. Adgang til campingtoilet, koldtvandsbad , bålsted og udekøkken.

D. En lille campingvogn , hvor der er mulighed for lettere madlavning,dog ingen vand,som må hentes v. udekøkken. Fælles køleskab med andre på pladsen.   Dobbeltseng, hvor man nok helst ikke skal være over 1.80 cm. 🙂   Her er også adgang til bålsted,campingtoilet og koldtvandsbad. Du kan også benytte pladsens udekøkken.

E. Primitive lejrpladser, hvor du selv slår telt op. Og med adgang til campingtoilet, koldtvandsbad ,bålsted og udekøkken.
Bookes på facebook, Ekkodalens Naturcamping. Du må også gerne komme forbi og se om der er plads.

Om Ekkodalens Naturcamping

Vi, Sigga og Kurt, bor selv lige v. pladsen og vi har forsøgt at skabe et hyggeligt frirum, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde roen. Vi går på arbejde, men hjælper gerne med evt. spørgsmål.

På matriklen har vi heste, geder, katte,kaniner og høns. Og vi ser ofte rådyr, harer, traner og mange andre slags fugle.

På pladsen er der et køleskab ,hvor der kan købes kolde drikke.

Værelset kan lejes hele året . De øvrige har sæson 1. maj til 1. sept. (undtagen uge 29 og 31).

Velkommen hos os.

BESTIL OVERNATNING PÅ

Social:

Info

Åbningsperiode

1. Maj - 1. September 2021

Åbningstider

Mandag - Søndag Hele dagen

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt

Tlf.

E-mail sigga.orberg@gmail.com

Web

Adresse

Fællesvej 3

3720 Aakirkeby

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00