Restaurant Det Gamle Posthus

Spis på restaurant Det Gamle Posthus i Allinge. Skal du holde stor fest derhjemme? Have en hyggelig aften ude? Eller måske finde et sted at nyde en frokost? Du kan finde det hele på restaurant Det Gamle Posthus i Allinge på Nordbornholm.

Siden 2006 har vi serveret gode oplevelser, både i de hyggelige gamle lokaler fra 1905 samt til selskaber, private hjem og i forbindelse med Folkemødet og andre store begivenheder. Vores fokus er altid på, at du skal have den bedste oplevelse i vores restaurant.

Derfor laver vi maden fra bunden i vores restaurant og altid af friske råvarer. Desuden er vi med i Regional Madkultur Bornholm og bruger en lang række Bornholmske råvarer. Ved sæson anvender vi blandt andet Hammershus lam og havfriske Bornholmske rødspætter. Det gør vi, både fordi de smager godt, og så er det godt for både klima og lokalliv, at vi støtter hinanden.

Står du og skal planlægge et større selskab, så sørg for at invitere vores restaurant med på råd (op til 600 personer). Vi har flere års erfaring med at skabe de rette rammer, uanset om du vil benytte vores smukke lokaler i Det Gamle Posthus, eller vil holde fest et andet sted.

Handicapvenligt restaurant

Adgang for kørestole: Ja
Handicapparkering: Nej
Handicaptoilet: Ja

A la carte fra kl. 17.30

Prøv vores populære 2 retters Postmenu, sammensat til dagen, med alt det gode hjemmelavede tilbehør fra vores dygtige kokke.

Kun kr. 295,- per person

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Lukket

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontakt

Tlf. 56 48 10 42

E-mail johnnybo61@gmail.com

Web www.detgamleposthusallinge.dk

Adresse

Kirkegade 8

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00