Bakkerne Havn

Kom og besøg en af Bornholms mindste fiskerihavne i det naturskønne Pedersker

Bakkerne Havn

Bakkerne havn er en af øens mindste fiskerihavne med en vanddybde på kun en meter.

Havnen er også en ø-havn og er almindeligvis fyldt op med lokale både, men i pænt vejr kan enkelte mindre både besøge det lille fiskerleje.

Oprindeligt bestod havnen kun af en læmole med en forkastning. Til trods for nød og fattigdom lykkedes det fiskerne at bygge havnen færdig i 1944.

I 1982 blev havnen forstærket og til trods for sin beskedne størrelse, blev den en meget aktiv fiskerihavn. Placeringen tæt på hvor Østersøens bund består af stejle skråninger med meget fiskeri var en del af succesen og havnens røgeri er stadigt aktivt.

Bakkerne har på intet tidspunkt tabt sin charme. Tværtimod danner naturen i området, de små fiskerhytter og havnen sammen, et miljø der bare skal opleves. Havnen har en lokal cykeludlejning og en minigolfbane.

300 meter øst for havnen løber Bornholms største å ud i havet. Følger man den få hundrede meter ind i land, møder man et spændende område med vandmølle, ørredhus og øens største ferskvandsfiskeanlæg til havørreder hvor der gennem tiderne har været fanget utallige havørreder når disse er trukket op for at gyde.

Tæt herved er punktet 55 grader nord/15 grader øst markeret ved en granitblok – her går dit ur rigtigt, set i forhold til verdens tidszoner.

Sejlerguide Bornholm

 

Sejlerguide med specifikationer over alle Bornholms lystbådehavne.

Gratis

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +45 5697 8440

E-mail bakkernehavn@brk.dk

Web

Adresse

Søvangsvej 8

3720 Aakirkeby

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00