Svaneke Bageri

Bageriet

På Svaneke Torv lå engang et bageri. Den flotte bageribygning fra slut 1800-tallet, blev i 2019 ombygget - og på 1. sal finder du i dag to flotte ferielejligheder, som begge er indrettet for 4 personer. Glæd dig til lækre og velindrettede lejligheder med en perfekt beliggenhed i Svaneke.

Bo på Svaneke Torv i Bornholms mest eftertragtede ferieby

Svaneke er Bornholms mest eftertragtede ferieby – ikke mindst grundet den fantastiske atmosfære på Torvet i Svaneke. I “gamle dage” lå der et bageri på Torvet i Svaneke – derfor fik bygningen navnet “Svaneke Bageri”. I 2019 blev den ikoniske bygning renoveret og totalombygget. På 1. sal er der lavet to flotte ferielejligheder, som begge er indrettet for 4 personer. Det er nogen af de bedst beliggende ferielejligheder i Svaneke. Du bor på Svaneke Torv med det skønne torveliv lige foran dig – samtidig med at du er tæt på havnen og den hyggelige atmosfære dér. Læs mere om Svaneke her.

Lad dig forkæle med sjældne vine og god mad på Vinøst

I stueplan har vinforretningen “Vinøst” til huse. Her kan du få lette anretninger til frokost og aften, mens du bliver forkælet med sjældne vine af høj kvalitet – og vel at mærke til rimelige priser. Medarbejderne har en stor viden om vin, så fortæl dem om dine smagsønsker – og lad dig forkæle på Vinøst. Vinene er primært fra mindre vingårde – og baseret på økologiske eller biodynamiske dyrkningsmetoder. Maden er et verdenskøkken med retter fra hele verden – og maden bliver selvfølgelig serveret med dertil passende vine.

Charmerende historisk bygning

Bygningen er oprindeligt opført i 1897 – og nu har den fået sit charmerende og nostalgiske udtryk tilbage. Ferielejlighederne har dog en moderne indretning med stort køkken, skøn stue, flot badeværelse og lækre soveværelser. Glæd dig til flotte ferielejligheder.

 

Ferie i Svaneke

Læs mere om Svaneke Bageri og bestil din ferie på Team Bornholms hjemmeside.

Du kan også ringe på 56 95 85 66, eller maile til info@teambornholm.dk. Hos Team Bornholm kan du bestille en samlet pakkerejse indeholdende færgebillet, overnatning og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Team Bornholm står altid klar med gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontakt

Tlf. +45 5695 8566

E-mail info@teambornholm.dk

Web Bageriet Svaneke

Adresse

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00