Årsdale Søpark

Flotte ferielejligheder for 2-6 personer beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. Et skønt feriested, som er indrettet af den bornholmske designer, Pernille Bülow.

Flotte ferielejligheder i Årsdale

Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale – 2 minutters kørsel syd for Svaneke. Ved Årsdale bliver du mødt af byens vartegn: Den flotte hollandske mølle fra 1800-tallet. Mens vingerne langsomt drejer rundt i den lune brise, kan du mærke feriestemningen. Og feriestemningen bliver kun bedre, når du ankommer til Årsdale Søpark. Her bliver du nemlig budt velkommen af flotte ferielejligheder for 2-4 og 4-6 personer, som alle er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

For en lille merpris kan du vælge ferielejligheder med udsigt til havet over byens tage. Alle ferielejlighederne er beliggende i stueplan, ligesom alle lejligheder enten har terrasse eller balkon. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse. For lejligheder med havudsigt vender terrassen/balkonen mod øst, mens standard-lejlighederne uden havudsigt har terrassen vendt mod vest.

Lån en gratis cykel og tag på opdagelse

Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier ligger blot 200 meter fra Årsdale Søpark. Som gæst på Årsdale Søpark kan du gratis låne en cykel. Tag en picnickurv med og tag på tur langs de bølgende kornmarker – eller kør den lille tur til nabobyen Svaneke, som også har en hyggelig stemning. Udover gratis lån af cykler, kan du også gratis låne vaskemaskine og tørretumbler, ligesom der er gratis internet på Årsdale Søpark.

Ferie i Årsdale Søpark

Læs mere om Årsdale Søpark og bestil din ferie på Team Bornholms hjemmeside.

Du kan også ringe på 56 95 85 66, eller maile til info@teambornholm.dk

Team Bornholm står altid klar med gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm. Hos Team Bornholm kan du bestille en samlet pakkerejse indeholdende færgebillet, overnatning og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontakt

Tlf. +45 5695 8566

E-mail info@teambornholm.dk

Web årsdale søpark

Adresse

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00