VIOLINIST DAVINA KOMMER TIL STAMMERSHALLE BADEHOTEL

18. oktober 2024 - 19. oktober 2024

Stammershalle Badehotel byder på en unik oplevelse med den dygtige violinist Davina Clarke i den sidste weekend i efterårsferien, 18.-19. oktober.

Hun vil spille skøn baggrundsmusik i forbindelse med middagene i restauranten.

Desuden kan man glæde sig til flere korte koncerter på ca. 30 minutter hver i løbet af weekenden.

Såfremt man ønsker at høre de smukke toner, anbefaler vi at booke bord til en af vores meget roste gourmetmenuer i restauranten i god tid før.

Det er naturligvis også muligt at booke et af de smukke værelser på Stammershalle Badehotel, og få hele oplevelsen med. Der kan bookes værelser her.

Hvem er Davina Clarke?

Davina optræder rundt om i verden med nogle af de mest anerkendte ensembler inden for tidlig musik – The English Baroque Soloists og Orchestre Révolutionnaire et Romantique, The English Concert, Academy of Ancient Music, The Sixteen og Orchestra of the Age of Enlightenment.

Hun optræder regelmæssigt i Carnegie Hall (New York), Concertgebouw (Amsterdam), Philharmonie (Paris), La Scala (Italien), Palau de la Musica (Barcelona), The Royal Opera House, Wigmore Hall og Royal Albert Hall i London.

Hendes seneste engagementer har inkluderet BBC Proms, indspilning af hendes første soloalbum (‘Sweet Stillness’) samt turnéer i Europa, USA og Fjernøsten, hvor hun har optrådt med værker af Beethoven, Handel og Berlioz. Davina har netop afsluttet indspilningen af sit andet soloalbum, ‘The Art of Obligato’.

Uden for scenen er Davina grundlægger og vært for podcasten ‘The Classical Corner’ og optræder på BBC Radio 3 som vært på ‘Inside Music’. Davina er blevet udnævnt til Associate of The Royal Academy of Music (ARAM) for hendes enestående bidrag til musikindustrien.

Davina spiller både på en 1659 Francesco Ruggieri-violin og en 1699 Giovanni Baptista Rogeri-violin og er meget taknemmelig over for Sebastian Lyon, The VEC Acorn Trust og The Stradivari Trust for deres generøse støtte.

Velkommen til en smagfuld weekend. Der bestilles bord i restauranten her.

Hvornår:

18
okt.

18:00 - 20:00


19
okt.

18:00 - 20:00


Adresse:

Søndre Strandvej 128
3760 Gudhjem


Tags: Efterår, Gudhjem, Koncert, Restaurant

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00