Yggdrasil

Yggdrasil Guest Lodge ligger midt på markerne omkring Østerlars rundkirke og er det ideelle sted at stoppe op, bremse ned og udforske de mange naturskatte i det nordøstlige Bornholm.

Yggdrasil Guest Lodge har 3 rummelige soveværelser, alle med vinduesdøre, der fører ud til terrassen, hvor du kan slå dig ned med din yndlingsdrink og nyde den fantastiske udsigt over markerne og de spektakulære solnedgange.

  • Pine Tree Room (13 m2): enkeltværelse med 1 seng (90 x 200 cm)
  • Elm Tree Room (17 m2): dobbeltværelse med 2 senge (90 x 200 cm)
  • Oak Tree Room (18,5 m2): dobbeltværelse med 1 senge (180 x 200 cm), der kan adskilles efter behov

Alle værelser har et opholdsområde med komfortable stole, en boghylde, en garderobe med hylder og bøjler, et skrivebord med skrivebordslampe, loft og sengelampe med 3 niveauer af lysstyrke, og sengelampen har en USB-port. Alle værelser har traditionelle nordiske dyner komplet med sengelinned og håndklæder.

For at overholde koronavirusbestemmelserne tildeles hvert værelse sit eget badeværelse komplet med brusebad, toilet og håndvask, som rengøres hver dag. Vær opmærksom på, at badeværelset IKKE har eget badeværelse, men i et separat område.

Morgenmaden er i det rummelige køkkenrum (42 m2), som kan prale af store vinduer med udsigt over markerne på to sider og adgang til terrassen.

På grund af koronavirusbestemmelser er brugen af ​​køkkenet desværre ikke mulig.

Yggdrasil Guest Lodge har gratis internetadgang i høj kvalitet i alle værelser, og vi kan udlåne en bærbar computer med gæstekonto, om nødvendigt.

Hele Guest Lodge er tilgængelig i kørestol.

I henhold til dansk lov er rygning ikke tilladt i The Guest Lodge. Rygning er kun tilladt i bestemte udendørs områder.

Ingen dyr tilladt.

Pris pr. nat pr. person er 500,00 DKK (750,00 DKK for enkeltpersoner i dobbeltværelserne) og inkluderer morgenmad.

Vi tilbyder 10% rabat for en nat og 15% for mere end en nat, hvis du bestiller direkte hos os, og yderligere rabatter (20%) for ugentlige eller månedlige ophold.

Vi er også glade for at kunne tilbyde en speciel pris, hvis du ønsker at booke hele Guest Lodge i flere dage (mindst 3 nætter).

Info

Adresse:

  • Brommevej 32
  • 3760 Gudhjem
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00