Yggdrasil Guest Lodge

Yggdrasil Guest Lodge ligger midt på markerne omkring Østerlars rundkirke og er det ideelle sted at stoppe op, bremse ned og udforske de mange naturskatte i det nordøstlige Bornholm.

Yggdrasil Guest Lodge har 3 rummelige soveværelser, alle med vinduesdøre, der fører ud til terrassen, hvor du kan slå dig ned med din yndlingsdrink og nyde den fantastiske udsigt over markerne og de spektakulære solnedgange.

 • Pine Tree Room (13 m2): enkeltværelse med 1 seng (90 x 200 cm)
 • Elm Tree Room (17 m2): dobbeltværelse med 2 senge (90 x 200 cm)
 • Oak Tree Room (18,5 m2): dobbeltværelse med 1 senge (180 x 200 cm), der kan adskilles efter behov

Pris pr. nat pr. person er 400,00 DKK (600,00 DKK for enkeltpersoner i dobbeltværelserne) og inkluderer morgenmad. Vi tilbyder 15% rabat, når du booker direkte hos os, og yderligere rabatter for ugentlige eller månedlige ophold. Vi er også glade for at kunne tilbyde en speciel pris, hvis du ønsker at booke hele Guest Lodge i flere dage (mindst 3 nætter).

Alle værelser har et opholdsområde med komfortable stole, en boghylde, en garderobe med hylder og bøjler, et skrivebord med skrivebordslampe, loft og sengelampe med 3 niveauer af lysstyrke, og sengelampen har en USB-port. Alle værelser har traditionelle nordiske dyner komplet med sengelinned og håndklæder.

Badeværelset har 2 baderum (et tilgængeligt for kørestolsbrugere) med håndvask og toilet. Hvert soveværelse tildeles et brusebad for at sikre privat brug. Der er lokalproducerede toiletartikler. Der er også et ekstra gæstetoilet med håndvask og et vaskerum (vaskemaskine og tørretumbler) tilgængeligt for gæsterne.

Morgenmaden er i det rummelige køkkenrum (42 m2), som kan prale af store vinduer med udsigt over markerne på to sider og adgang til terrassen. Gæster er velkomne til at bruge de fuldt udstyrede køkkenfaciliteter til at forberede deres måltider, hvor de finder et bredt udvalg af te og en Nespresso-kaffemaskine.

Yggdrasil Guest Lodge har gratis internetadgang i høj kvalitet i alle værelser, og vi kan udlåne en bærbar computer med gæstekonto, om nødvendigt.

Hele Guest Lodge er tilgængelig i kørestol.

I henhold til dansk lov er rygning ikke tilladt i The Guest Lodge. Rygning er kun tilladt i bestemte udendørs områder.

Ingen dyr tilladt.

Yggdrasil Guest Lodge er en del af et spirituelt udviklingscenter, der tilbyder online og personlige programmer, workshops og retræter i mindfulness og højere bevidsthed. Alle begivenheder finder sted i det rummelige arbejdsområde (145 m2), hvor vi er i stand til at skabe intimitet, alt imens vi respekterer social afstand.

Gæster er velkomne til at deltage i de daglige meditationer og deltage i cirkler af medfølelse (social afstand respekteret).

Andre muligheder er:

 • Game of Transformation på engelsk, dansk og fransk for op til 4 spillere
 • Guidede meditative vandreture efter Bornholms energilinjer
 • Taizé sang og chanting
 • Konstellationsarbejde og arbejde med arketypiske energier
 • Forbedring af din kreativitet: kreative skrivning og billedsprog
 • Udvikling af din intuition: leg med intuitive værktøjer og orakelkort

Særlige begivenheder annonceres på Destination Bornholm.

Deltagelse i en af de ovenstående muligheder er baseret på gaveøkonomi og modellen “Betal hvad du kan”.

Info

Adresse:

 • Brommevej 32
 • 3760 Gudhjem
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00